Er is zo veel mogelijk op het gebied van duurzaamheid.

Ik ben
Sonja Jilisen

Aangenaam!

Duurzaam omgaan met deze mooie planeet, gebruik maken van wat de natuur ons gratis geeft zonder het te beschadigen.

Dat is mijn missie, daar werk ik naartoe.

Niet alleen voor mijn toekomst, maar ook die van mijn kinderen en kleinkinderen.

Ik ben niet de flower power, hennepkleding dragende natuuractivist die geen vlees eet.
In tegendeel, ik ben een normaal getrouwde vrouw met drie kinderen en ik hou van reizen, lekker eten (ook vlees), de zon, de zee, de natuur in al haar schoonheid en ik doe dit alles met respect naar deze mooie wonderlijke planeet.

IK WOON EN LEEF ZELF OOK DUURZAAM

Natuurlijk kan het nog duurzamer maar dat pak ik stap voor stap aan.

Er is zo veel mogelijk op het gebied van duurzaamheid.

Ik leer iedere dag wat nieuws en het houdt maar niet op, nieuwe producten of productontwikkelingen, technologie, subsidies en belastingvoordelen. Altijd is er weer iets nieuws wat deze wereld zo interessant en leuk maakt.

WIE IS SONJA JILISEN?

Met mijn jaren ervaring als account manager, directie secretaresse en als facilitair projectcoördinator heb ik geleerd een spil te zijn tussen mijn werkgever en zijn klanten en andere zakelijke contacten. Binnen de facilitaire omgeving heb ik mijn ervaring opgedaan in nieuwe huisvestingsprojecten en grootschalige renovatieprojecten. Ook kleinere projecten zoals een spuiterij of een milieu wasplaats (her)inrichten. Verlichting in bedrijfsgebouwen laten vervangen door LED verlichting. Hierin heb ik overal een rol gespeeld tussen opdrachtgever en opdrachtnemers. Met mijn recente opleiding als Solar-Specialist kan ik u ook adviseren via quick scans en eventueel begeleiden in het opzetten van een zonnesysteem project voor zowel privé als zakelijk.

U wilt zich kunnen richten op uw dagelijkse werkzaamheden en verplichtingen, en uw werknemers hebben hun eigen vaste taken, die hebben geen tijd voor een project dat stiekem toch veel tijd en aandacht van ze gaan vragen. Daarom ben ik er voor u, om mij tijdelijk in te huren voor het project die de juiste aandacht nodig heeft, door iemand die daar verstand van heeft en u juist kan informeren, en het project kan begeleiden van start tot finish.