Kenmerkende Kabel RJ45 lan tester Netwerk Kabel Tester voor RJ45 RJ11-RJ12-CAT5 UTP NETWERK Kabel Tester Networking Tool netwerk Reparatie

€4.21


Kenmerken:

1. Stabiele prestaties: Test de kabel te vinden problematische kortsluiting, open de draad, steek de draad paren en andere fouten in de bedrading te houden van het netwerk soepel te laten draaien.

2. LED-display: gemakkelijk te lezen display LED display problemen.

3. Handheld en draagbaar: makkelijk te gebruiken, geen ruimte.

4. Voor apparaten met meerdere functies: afneembare main/remote unit voor multifunctionele apparaten.

5. Gemakkelijke bediening: EEN 9V batterij (niet bijgeleverd) is vereist.Sluit de kabel aan op de controle-unit en de afstandsbediening voor het testen van de kabel voor de problemen.

Beschrijvingen :

1. Gebruik om te testen zelfgemaakte Ethernet-jumpers om te zorgen dat ze naar behoren werken voordat u verbinding maakt met uw apparaat.

2. Test kabel RJ45, RJ11 telefoonkabel en netwerkkabel.

Specificaties:

Grootte:107*102*27mm

Kleur:wit

Materiaal: kunststof

Connectoren: RJ-11, Ethernet Cat 5, Ethernet Cat-5e, Ethernet Cat 6, RJ11, RJ12, RJ45

Pakket Inbegrepen:

1 x Netwerk-LAN-Kabel Tester

Opmerkingen:

1.Door het verschil tussen de verschillende beeldschermen, wordt de afbeelding mogelijk niet overeen met de werkelijke kleur van het item.Wij garanderen de stijl is hetzelfde als weergegeven in de foto ' s.

2.Laat geringe afmetingen verschil door verschillende handmatige meting.

Tags: z tester, li lan, netwerk tool, vrouwelijke rj45 crimper, elektrische netwerk tester, rj45-clip-fix, connector rj11, mastech tester voor rj45, gegoten rj45, cabl netwerk tester.


( 0 Waardering )

Aantal