18"reis koffer set dragen op een trolley tas Cabin koffer op wielen voor kinderen Leuke Cartton trolley bag gift 20 inch

€42.18


Product beschrijving Materiaal: ABS+PC Wiel: 360° dempen caster trekstang: Traploos variabele snelheid trekstang, Hoge kneedbaar aluminium legering met een uitstekende draagkracht.Handvat: Comfortabele Zachte lederen handvat Functie: waterdicht, slijtvast, stootvast,drukweerstand Bagage-size: We ondersteunen de groothandel, als u nodig hebt, neem dan contact met ons op

Q&A

1.Als het pakket dat ik ontving was beschadigd?

Indien het product beschadigd is, of als u niet tevreden bent met het product, neem dan contact met ons op zo snel als mogelijk is, zullen wij verzenden of terugbetaling.Gelieve niet verlaten negatieve feedback op wil, anders verliest u uw dienst-na-verkoop.

2.Wanneer wordt het pakket aankomt in mijn land?

De normale situatie is ongeveer 15-45 dagen.We beloven om aan te komen binnen een termijn van 60 dagen, en Brazilië en Chili belofte te komen binnen een termijn van 90 dagen.Als de termijn wordt overschreden

3.Hoe kan ik de prestaties van mijn pakket?

U kunt de actuele status van uw pakket op deze website.www.17track.net

4.Wat als het pakket niet is bijgewerkt voor een lange tijd?

De logistiek update buiten het land kan niet, niet tijdig, wees geduldig.Indien uw pakket niet is bijgewerkt voor meer dan één maand, neem dan contact met ons op om u te helpen uit te vinden.

5.Wat als het om de bescherming van de periode tot een einde komt, maar ik heb niet ontvangen het pakket nog?

Als uw bestelling bescherming van de periode tot een einde komt, neem dan contact met ons op tijd, we verlengen de periode van bescherming van de bestelling.

6.Is de prijs van het product zijn de tarieven?Hoeveel tarief is mijn land op te laden?

De prijs van het product niet zijn tarieven.Tarieven zijn verzameld door de regering van uw land.Het beleid van elk land verschillend zijn.Controleer uw land tarief beleid voor de aankoop van producten.Als de verpakking wordt geretourneerd door de koper weigering tot betaling van de douanerechten, de koper moet dragen van de vracht.

7.Accepteert u dropshipping of groothandel?

Wij bieden dropshipping, hoeft u alleen maar in te vullen en het juiste afleveradres bij het bestellen.Wij accepteren ook de groothandel, als u nodig hebt, neem dan contact met ons op, dan zal de prijs gunstiger.

Opmerking 1 inch=2,54 cm,1 cm=0.39 inch Er kan iets verschil in kleur,becaouse van de computer monitor instellingen te maken Met het verschil in de wijze van meten,laat 1-3cm in grootte afwijking Sommige producten oppervlak worden bedekt met een laag van beschermende film, om te beschermen.

Tags: Caster, opvouwbare tassen handbagage, geruite pak, koffer, kriega bagage, bag trolley, cabin koffer, stickers maletas, luggag zak, legering bagage.


( 0 Waardering )

Aantal