42x17mm Mooie Schattige Water Drop Gemaakt van Rode bloedcellen, Ruby Groene Amethist Lichte Zirkoon Voor Dames Dagelijkse Slijtage Zilveren Oorbellen

€4.30


RM14969232343814094

Beschrijving:

De daling van de Scheepvaart is van harte welkom

Het product heeft een 925 gestempeld

Edelsteen Behandeling: Verwarmd

De duidelijkheid: ALS VVS

Eenheid van het item: 1 Stuk

Anderen: Elegant, eenvoudig en mooi!!

Glans: Aantrekkelijk

Betaling :

Ik keur borg, creditcard en PayPal

Het verschepen:

Elk item wordt geleverd met aangetekende post, zodat u kunt traceren van de status van verzending online.Controleer de het verschepen tijd www.sonproject.nl een Standaard Verzending.

Geeft als resultaat:

Ik teruggestuurd zonder opgaaf van reden na de kopers ontvangen binnen de 14 dagen.Als u problemen heeft, stuur ons een email en wij zullen u graag met je samenwerken.Alle retourzendingen moeten in hun originele staat en nooit gedragen.

FEEDBACK

Zoals altijd, dank u voor uw steun.Ik zal blijven maken van unieke sieraden en de beste service bieden aan iedereen.Ik ben eerlijk en makkelijk om mee te praten.Laat me positieve feedback met alle items.Als u voelt dat u ontevreden bent over een van mijn producten of diensten, Neem dan contact met mij op en ik zal je helpen het op te lossen.Gelieve niet verlaten me iets negatiefs, netural en ik zal je helpen het op te lossen.pasvorm.

Beste Wensen,

SheCrown Sieraden Bedrijf

RM14969232343814096

Tags: 925 amethist, jewelri, ametyst ketting, amathyst crystal, 925 zilver, grote oorbellen amethyst, leuk ding, amethist steen, amethyste mannen, blood moon oorbel.


( 1 Waardering )

Aantal