Gratis verzending 10PCS/VEEL EF6821P MC6821P 6821 DIP-40 Nl Voorraad

€5.62


Betaling

1.- Zorg ervoor dat uw betaalrekening beschikbaar is alvorens u het item.

2.- Alle betalingen moeten worden afgewikkeld binnen 7days na ontvang je het artikel.Als je echt moeite hebben met het betalen van het item, neem dan contact met ons ten eerste, zullen wij helpen om het op te lossen.

3.- Als u speciale vragen over de details van de post, laat dan een briefje in uw bestelling.

Contact: tel: 18307542093.QQ en WeChat: het 302682366

Verzending

1.- Wij verzenden de producten in de hele wereld.

2.- DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, Post, Hongkong Post zijn beschikbaar.

3.- Het item zal worden gestuurd met 5dagen na ontvangst van de betaling.

4.- Zorg ervoor dat uw levering adres en telefoonnummer correct zijn als je bod in het item.

5.- U kunt bijhouden van de situatie van uw product op de website nadat ze zijn verzonden uit Invoerrechten of Heffingen

1.- De invoerrechten van, de belastingen en andere lasten gebeurde er in uw kant zijn niet inbegrepen in de prijs van het item.Deze kosten worden gesteld door de koper.

2.- Neem contact op met je land van het douanekantoor om te bepalen wat deze extra kosten zullen zijn voor aankoop.

3.- Gelieve bevestigd gedetailleerde informatie over de levering een factuur.Bijvoorbeeld, hoe veel prijs die we moeten schrijven de vrachtbrief factuur, of hoe het item beschrijven, enz..

Feedback

1.- Als uw feedback is zeer belangrijk voor onze ontwikkeling, zijn wij oprecht nodigen u uit om positieve feedback te geven voor ons op als u tevreden bent met ons product en onze service.Bedankt voor uw tijd.

2.- Ons programma laat terug op dezelfde feedback naar u na uw positieve feedback.

3.- Neem contact met ons op voordat u vertrekt een neutrale of negatieve feedback geven, zullen wij ons beste proberen om de problemen op te lossen.Hartelijk dank voor uw steun en wensen u een mooie dag!

Tags: connector pin 5 hakko, ef6821, handvat hakko pin, hakko t12 handgreep 5 pin, gordijn houden, interface adapters ca250, gordijn-haak tieback, subaru munt houder, 4 pin peripheral kabel, pauw lint.


( 0 Waardering )

Aantal