Centrum Centrum As EA1014 voor JLB Racing CHEETAH 1/10 Brushless RC Auto-Onderdelen Accessoires

€8.38


Gloednieuw

Gemaakt van Hoge Kwaliteit Materiaal, Sterker En duurzamer, het Verbeteren van De Verschijning

Geschikt voor:JLB Racing CHEETAH 1/10 Brushless RC Auto

Kleur:zwart

Materiaal:metaal

Inhoud Van De Verpakking:

1 x Center Centre As

Alleen de inhoud van de verpakking, andere producten zijn niet inbegrepen.

Opmerking: het Licht schieten en de verschillende displays kan de kleur van het item in de afbeelding een beetje verschillend van het echte ding.De meting toegestaan fout is +/- 1-3cm.

Over Dropshipping

1) Wij accepteren de duidelijkheid, we hebben veel ervaring in dropshiping en zal er geen advertenties en materialen in orde zijn.

2) Wij accepteren CSV bestand (Excel-Bestand) te hanteren om bij grote bestellingen.U hoeft alleen maar te betalen bij een bestelling op www.sonproject.nl.We zullen het verwerken van uw bestellingen volgens het excel-bestand.u kunt ons CSV-bestand dat alle contacten customerrsquos informatie (Naam, e-Mail, Volledig adres etchellip) en om informatie( kleur, hoeveelheid).Ik zal bieden totale prijs.Alleen moet je plaatst een bestelling op www.sonproject.nl, nadat u betalen voor het.We laden uw bestand naar ons systeem en afhandeling van uw bestellingen accoding aan uw bestand.

Na het verzenden wij de bestelling, ik stuur terug het CSV-bestand met tracking codes.

Tags: 20w tweeter, jlb, handrem usb, jlb cheetah metaal, diamond luidspreker, doofus, center shaft, rc as, jlb schokken, Midden Aandrijfas.


( 1 Waardering )

Aantal