Winter Pak Ski Jas Ski-Pak Van Vrouwen Winter Jas Vrouwelijke Snowboard Jas Skiën Sport Pak Waterdichte Snowboard Pak Sneeuw

€112.58


1,Hoge Ervaring is een fabriek gespecialiseerd in ski-kleding en accessoires voor vele jaren,hebben we alleen de producten met een hoge kwaliteit. 2,verkopen We ski-jacks en-broeken, ski handschoenen, ski caps, ski brillen,ski-helmen, beschermende uitrusting, alle beschikbare welkom om te kopen. 3,Over de ski-jack ,er zijn veel pakketten op de jas,borstzak,beide kanten zakken met rits,zakje op de mouw,grote mesh pocket aan de binnenkant en een binnenzak voor een bril. 4,De kap kan worden verwijderd van de jas 5 Er zijn ademend gat onder de arm 6,merk van Hoge kwaliteit waterdichte rits 7 zijn Er elastiek aan taille en winddicht rok aan de onderkant van het jack. 8,Waterdicht 10000 mm,kan oplopen tot -30 graden,erg warm. 9,De riem van de broek kunnen worden verwijderd. 10 Er zijn ademend ontwerp op de knie van de broek. 11,We hebben veel kleuren voor u om te kiezen. 12,Als u niet zeker bent van de maat,neem dan contact met ons op,wij adviseren voor u. 13,kunt U kopen de verschillende grootte van de jas en broek,als u de kleur,kunt u laat u deinformatie.

Winter Vrouwen Ski Jas Ski Pak Voor Vrouwen Winter Jas Vrouwelijke Snowboard Jas Skiën Sport Pak Waterdicht Snowboarden

Kopers informatie

1,De grootte wordt gemeten door de man van de meting .Het kan zijn 1-3 cm fout. 2,Als je niet zeker bent van de maat,neem dan contact met ons op,we antwoorden u zo spoedig mogelijk. 3,Over de verzendkosten,wij verzenden de pakketten binnen 5 dagen door de verschepende manier die u hebt gekozen. 4,Over de Belastingen en Rechten,het is de verantwoordelijkheid van de koper tot het betalen van belastingen. 5,Over de feedback:laat ons 5 sterren feedback,we waarderen het zeer.

Tags: ski, jumpsuit ski-vrouwen, pro-skiën, winter vrouwen, sport kostuum fluweel, sport top, jas, trainingspak vrouwen, ski-pak, jasje vrouw.


( 1 Waardering )

Aantal