SS-304D 6 USB-lader Intercalation Universele oplader voor mobiele telefoon 5V2A Multi function display snel opladen

€17.39


Specificatie:

- Type: AC / DC - Input voltage: 110-240V - Ingangsstroom: 3000Amh (MAX) - Stroom van de Output: 5V / 6A - LED-functie: ja - Interface: USB

Kenmerken:

1, hoge compatibiliteit.Super compatibiliteit, kunt U gemakkelijk bereiken snel opladen voor IPAD, IPHONE, SAMSUNG tablet-computers en mobiele telefoons, ook andere merken mobiele telefoon. 2, handig en praktisch.Sluit gewoon een AC power kabel met de telefoon om het opladen te starten, maar kan ook gebruik maken van charing verschillende mobiele telefoon tegelijkertijd. 3, intelligent en handig.Met behulp van de nieuwste digitale producten laadstroom intelligente automatische detectie functie, de bescherming van uw mp3, mp4, IPDA, DV, mobiel, Digitale camera ' s en andere digitale product, sterk verbeteren van de veiligheid van het product en de levensduur. 4, bescherming van het milieu.hoge compatibiliteit, het opladen van ongebonden objecten, vermijd het gebruik van sevaral laders.Alleen AC-naar-USB-aansluiting voor opladen is genoeg voor het opladen. 5. Breed scala van toepassingen Van toepassing op mobiele telefoons, alle soorten tablet PC, Bluetooth audio, mobiele macht, DV, Bluetooth hands-free, digitale camera ' s, MP3, MP4 en andere digitale producten met 5V USB-uitgang van het apparaat, het oplossen van het probleem van het ontbreken van het opladen van de haven. 6. LCD-scherm toont real-time opladen voorwaarde.

Pakket:

1 x SS-304D Lader

Tags: 861dw snel, iphon xr scherm, de lader van de ss, qianli stencil, bga set, 48 lader, iphone x qianli, 6 cijferig display, icopi, irepair.


( 0 Waardering )

Aantal