SWOKENCE Blauw Licht Tegen de Progressieve leesbril Vrouwen Mannen aluminium Frame-Straling endig Presbyopic Bril R008

€12.11


toep=ckeditor

OPMERKING

Dit is een voltooide leesbril met anti blue ray en progressieve lenzen, het is geschikt voor mensen die gebruik maken van computers of mobiele telefoons voor een lange tijd of vaak zijn werk in het licht van de verontreiniging.

U hoeft niet af te nemen van uw bril op als je kijkt ver weg of dichtbij,maar in de vroege dagen van gebruik is, kan het een tijdje duren om te wennen aan het.Voordat u gaat bestellen dient u eerst zorgvuldig na dat als uw visie rapport is in overeenstemming met het product.

AANGEPASTE ASSORTIMENT

Het is een generiek product.

Het kan niet worden aangepast voor de cilinder.

Voor ruimdenkende,het kan worden besteld bij BOL +100 tot +350. Voor bijziend,de SFEER is 0,het kan niet worden aangepast.

De oorspronkelijke leerling afstand is geschikt voor 63mm-67mm,het kan niet worden aangepast voor andere leerling afstanden.

Het kan worden aangepast met verschillende mate(BOL) lenzen,hoeft u alleen maar te selecteren "MIX MATE" in de optie " Oog Recept ",en laat een bericht achter in uw bestelling te vertel ons uw recept met de volgende indeling.

Rechter Oog(OD.) Bol:______

Linker Oog(OS.) Bol:______

Een andere vraag neem dan contact op met onze customer service medewerkers om te bepalen of het echt bij je past.

Tags: lg mens leesbril, heren leesbril lang, polaroid brille, heren leesbril mensen, blauw glas, het lezen van glasse mannen, anti blue ray computer bril mannen, spel glas, gouden leesbril mannen, brille vrouw.


( 0 Waardering )

Aantal