10pcs Eenhoorn bedels voor vrouwen DIY sieraden accessoires

€8.44


materiaal: legering

soort: Eenhoorn bedels

hoeveelheid: 10pcs

Accepteren ed betaalmethoden :

Op dit moment kunt u betalen met Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi en bankoverschrijving.Meer betalingsmogelijkheden zullen beschikbaar zijn op www.sonproject.nl in de toekomst

Hoe om te betalen met credit card :

Bij het plaatsen van uw bestelling, selecteert u de creditcard die u wenst te betalen en u zal worden doorverwezen naar een beveiligde betaalpagina.Daarna volgt u gewoon de instructies op het scherm.

Hoe om te betalen met Bank Overschrijving :

1.Op de checkout pagina, selecteer bankoverschrijving als betaalmethode. 2.In het Bank Transfer Informatie punt, zie je de geblokkeerde rekening van de informatie die u nodig heeft om uw betaling. 3.Print het gedeelte met uw Bank Transfer Informatie. 4.Ga naar uw lokale bank om uw betaling.Breng de gedrukte Bank Transfer Informatie en laten het aan de bank officer voor het maken van uw betaling.Zodra dit voltooid is, zal uw betaling worden veilig gesteld in een Escrow account. 5.Als de status van uw bestelling nog niet veranderd 1Cbuyer heeft de bestelling betaald 1D 5 dagen nadat u 19ve betaald, neem dan contact met ons op 6.Bij het gebruik van een bankoverschrijving kunt u genoeg geld om alle banken te betalen.Dit zal ervoor zorgen dat ons ontvangst van uw volledige betaling en zal u helpen voorkomen dat het financiële verlies veroorzaakt door terugbetalingen of geschillen.

Het Verschepen Methode

Wij Bieden Meestal de mogelijkheid om Gratis Verzending aan E-packet-Standaard Verzendkosten Die Duurt Normaal gesproken 15-35 Werkdagen Voor Levering.Verschepend Via uitdrukkelijk EMS,DHL,UPS of FEDEX Zijn Ook Beschikbaar Indien U Wenst Te Betalen Toeslag of Uw Bestelling Bereiken een Groot Bedrag.Als Uw Goederen Zijn Gemist of Beschadigd.Neem dan vrijblijvend Contact met Ons op zo snel mogelijk.

Tags: gold kids bedels, charms petite bedels, casual vrouwen, charme sieraden, hanger eenhoorn, ambacht en diy, craft, sweatshirt, designer bedels voor armbanden in bulk, email eenhoorn.


( 1 Waardering )

Aantal