ZF-EVO 13.5 W/m k Thermisch Vet Geleidende Paste voor processo CPU-GPU-IC-Koeler

€4.99


Product Beschrijving

OOTDTY

Gebruikt voor het vullen van het gat tussen de warmtebron en heat sink ' apparaat.Zijn uitstekende prestaties op het CPU-GPU-LED zal voldoen aan uw hoge standaard vraag naar koeling.

Eigenschappen van het Product: Overeenstemming met RoHS en REACH-eisen inzake milieubescherming.Hoge thermische geleidbaarheid, hoge isolatie, bestand tegen hoge temperaturen, lage olie scheiding, niet-corrosief.

Het werk principe: het gat op te Vullen tussen het verwarmingselement en de koeling van het apparaat; het Verhogen van de contactpunten, zodat het bereiken van de gezondste thermische geleidbaarheid effect.

Het is een elektrisch niet geleidende pasta die wordt toegepast tussen de CPU/GPU en aangewezen koelers voor het overbrengen van de afgegeven warmte van de componenten naar de heatsink.

Het elimineert de risico ' s van het veroorzaken van kortsluiting en weer toevoegen van meer bescherming voor uw computer.

Smeren Stappen:

1.Het schoonmaken van de ondergrond.

2.Gebruik koelpasta op de CPU/GPU oppervlak center.

3.Het gebruik van een schraper of andere tools om te smeren de koelpasta op de CPU.

4.Na het coaten van het product, de dikte is gebaseerd op A4-papier dikte.

Warme kennisgeving: Houd kinderen uit de buurt van het.Als het wordt ingeslikt of komen per ongeluk in de ogen, oor, neus, mond,neem dan spoelen met schoon water of verzenden naar het ziekenhuis als dat nodig is.

Opslag: Bescherming bij een normale temperatuur.Cover na gebruikt, het vermijden van onzuiverheden zoals stof, die een slechte invloed op de thermische geleidbaarheid.

model:ZF-EVO

Kleur: Grijs

Thermische Geleidbaarheid: 13.5 W/m k

Thermische Weerstand: 0.003 k/w

Operating temperatuur: de Temperatuur van -160°c ~ +280°c

Inhoud: 3g/5g

Hoeveelheid:1Pc

Opmerking:

1.Overgang: 1cm=10mm=0.39 inch

2.Gelieve 0-1cm fouten als gevolg van een handmatige meting.pls zorg ervoor dat je niet mee in je bod.

3.Door het verschil tussen de verschillende beeldschermen, wordt de afbeelding mogelijk niet overeen met de werkelijke kleur van het item.Dank u!

Pakket is inclusief:

1Pc x ZF-EVO+schraper

(andere accessoires demo op de foto zijn niet inbegrepen)

Tags: aluminium backplate gpu, g900 koelpasta, cool cpu fan, fan olie, soldeer pasta, cpu-koeler, cooler x99, water een metalen blok, blokkeren water, zwart thermaltake.


( 0 Waardering )

Aantal