Draagbare Kunststof Inklapbare Krukje Zwarte Step Ladder Ouderen, Zwangere Kinderen Voor Keuken Badkamer Toilet Caravan Reizen Gebruik

€21.57


Deze opvouwbare krukje is ideaal voor je in de auto stapt, een bad, of een deur, de vouwen van stap snijdt het beklimmen in de helft.De non-slip handgrepen en een groot platform biedt een veiliger en stabieler stap voor elke gebruiker.

Het is zeer geschikt voor de ouderen en zwangere.De gemakkelijk opvouwbare ontwerp stimuleert eenvoudige draagbaarheid en een langere houdbaarheid.

Kenmerken:

1. Duurzaam: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, duurzaam en milieuvriendelijk.

2. Eenvoudige stap: Ideaal voor je in de auto stapt, een bad, of een deur, de vouwen van stap snijdt het beklimmen in de helft.

3. Opvouwbaar en draagbaar: De gemakkelijk opvouwbare ontwerp stimuleert eenvoudige draagbaarheid en een langere houdbaarheid.

4. Stabiel: De non-slip handgrepen en een groot platform biedt een veiliger en stabieler stap voor elke gebruiker.

5. De stap heeft een 300 lb laadvermogen.

Specificatie:

Item Type: Inklapbare Krukje

Materiaal: Kunststof

Item Kleur: Zwart

Item Afmetingen: Ca. 38 * 21.5 * 13 / 14.9 * 8.5 * 5.1 inch

Pakket Gewicht: Ca. 980 g / oz 34.6

Het Pakket Omvat:

1 * Inklapbare Krukje

Opmerking:

1. Gelieve 1-3 cm een fout wordt gemaakt doordat de handmatige meting.Bedankt voor uw begrip.

2. Door de verschillende display en verschillende licht wordt het beeld mogelijk niet overeen met de werkelijke kleur van het item.Bedankt voor uw begrip.

Paklijst

Het Pakket Omvat:

1 * Inklapbare Krukje

Tags: keuken kruk, rv toilet, boot cowgirl, caravan voortent, vouw ladder, 3 krukje, caravan, camper wc, Ottoman, badkamer accessoire.


( 1 Waardering )

Aantal