Flip Case voor OPPO Zoeken X2 Pro Neo R15 R17 Realme 7 3 5 6 C11-C15 X50 XT Luxe Cover Case Wallet Boek Capa Funda Coque

€4.22


Flip Case voor OPPO Zoeken X2 Pro Neo R15 R17 Realme 7 3 5 6 C11-C15 X50 XT Luxe Cover Case Wallet Boek Capa Funda Coque

>>

Let op, meerdere modellen worden geüpload samen.Selecteer het model overeenkomt met uw mobiele telefoon in de mogelijkheden van het materiaal.We zullen het schip naar uw keuze.Eenmaal verzonden, wij zullen niet aanvaarden van het geschil dat u hebt gekozen voor de verkeerde model.Dank u voor uw begrip!

De waarde van een Commerciële Factuur:

als u de factuur, neem dan contact met ons op.

Als u niet wilt dat om de zaak te maken, te delen gelieve ons mee wanneer u de bestelling plaatst.

Service Garantie:

als u een verkeerd, beschadigd, defect of het item niet is zoals beschreven, neem dan contact met ons op voor een gedeeltelijke/volledige terugbetaling of vervanging op onze kosten.

we zijn blij om u te helpen met terugbetaling of een uitwisseling binnen de 5 dagen na ontvangst van het product, op voorwaarde dat alle originele verpakking en accessoires zijn in de originele toestand.

als u liever een terugkeer van de goederen terug voor verdere oplossing, neem dan contact met ons op voorhand.de kopers zijn verantwoordelijk voor het retourneren verzendkosten onder alle omstandigheden.

Feedback:

Wanneer u het item ontvangt en tevreden bent met het product, laat het ons positieve feedback en 5 scores DSR, zullen we worden zeer gewaardeerd, en je krijgt een gratis cadeau/ gratis sample bij uw volgende bestelling.

Als welke reden u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen om het op te lossen.

Meer gevallen voor OPPO, bezoek dan onze winkel.

Gelieve te voelen vrij om contact met ons op als u niet kunt vinden op het model van uw telefoon geval.

Tags: realme 7 pro flipp geval, realme 9 pro, kabel oppo zoeken neo x2, gebied 7 pro, c13, hiomi redmi opmerking 7 pro, gebied 7 case, alcatel 1b 2020, telefoon realme x2, geval oppo zoeken x2 pro.


( 1 Waardering )

Aantal