JIANGLUNNew 02HK975 voor Lenovo Thinkpad T490 LCD-Scherm van de EDP-Video-Kabel WQHD tbsz

€21.95


Nieuwe 02HK975 voor Lenovo Thinkpad T490 LCD-Scherm van de EDP-Video-Kabel WQHD tbsz van de Garantievoorwaarden:

1. Tevredenheid is gegarandeerd.Als u niet volledig tevreden bent met uw aankoop, kunt u retourneren voor een terugbetaling of ruilen voor een vervanging.We vereisen alleen dat u contact met ons opnemen binnen 14 dagen na ontvangst van uw post-en retourneren in dezelfde staat waarin deze zijn ontvangen.

2. Retourzendingen zullen niet worden geaccepteerd als je toevallig de aankoop van de verkeerde item per ongeluk.Dus, let op onze foto en indien mogelijk vergelijken met uw originele onderdeel voor de aankoop.

3. Voor alle retourzendingen de koper is verantwoordelijk voor het betalen van de kosten van het item retourneren.

Product Sourcing :

We zijn een wereldwijde leverancier van laptop onderdelen en accessoires, indien u op zoek bent voor alle onderdelen of onderdelen die niet kunnen worden gevonden in onze winkel, laat het ons weten wat u zoekt en hoeveel en wij kunnen u met het product te kopen.

Als u meer kwantiteit dan hebben we aangeboden in onze winkel of geïnteresseerd in het kopen in bulk, laat het ons weten als we kunnen zeker voldoen aan uw eisen

Tags: geval laptop lenovo, 30pin naar 40pin, t490, lenovo x270, lenovo t480, lenovo thinkpad x1 yoga, cover-thinkpad, k5pro lenovo, thinkpad, lenovo thinkpad.


( 0 Waardering )

Aantal