Nordic Abstracte Kleur Print Op Canvas, Geen Frame Muur Foto ' S Livng Kamer Slaapkamer Decorativas

€2.84


62490 Aanbevolen producten

50952 Aanbevolen Producten

Producten Zijn Voorzien Van:

1. De goederen die wij verkopen zijn het doek geschilderd kernen zonder frames.

2. We maken gebruik van de beste machine voor afdrukken en het gebruik van de vette inkt om ervoor te zorgen dat het beeld is volledig waterproof en kan dus behouden voor een lange tijd.

3. We maken gebruik van een betere kwaliteit doek materiaal om ervoor te zorgen dat de producten die u ontvangen hebben superieure textuur en de gladheid.

4 .Wij maken gebruik van plastic buis om de goederen verpakken, om ervoor te zorgen dat de goederen niet beschadigd in transit.

5. De producten die worden weergegeven op de elektronische scherm kan een beetje verschillen van de eigenlijke producten.Weet dan en Bedankt voor je begrip.

6. Als u wilt aanpassen de grootte en ontwerp u wilt, neem dan het initiatief nemen om contact met ons op, wij kunnen u voorzien van de beste service.

7. Als u eventuele problemen met de kwaliteit, neem dan contact met ons op voor een evaluatie.

Het Verschepen Termijnen

1. Als u kiest voor het verschepen methode: Yanwen Economische Air Mail of China post gewone kleine pakket plus, het niet kan bijhouden van gegevens in het buitenland, maak je geen zorgen, het zal een succes van uw land en de packet loss rate is erg laag.In deze opdrachten, wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele geschillen die niet tracking-nummer.

2. Als u wilt bijhouden van de informatie van het project in real-time en je dringend nodig hebt het product, kunt u kiezen ePacket, China Post Air Mail, www.sonproject.nl Standaard Premium schip Speciale Line-YW of andere touw zoals DHL, EMS, UPS etc.

3. Als ze omgaan met onze het verschepen tijd, aarzel dan niet open debat gemakkelijk, hun begrip wordt zeer gewaardeerd.

4. We moeten de liefde om hen te helpen bij het oplossen van elk probleem, neem contact met ons op voor het geven van ons negatieve feedback.

5. Wij bieden dropshipping en groothandel, aarzelen niet om ons te contacteren, we zouden graag een zakelijke relatie op lange termijn met hen.

6. Hun goedkeuring is onze beweging.Heel erg bedankt voor hun steun.

Terugbetaling & Retourneren & Verzenden

1. Als er problemen zijn met ons product,kunt u een verzoek retourneren of terugbetaling binnen 7 dagen na ontvangst van de items.Neem dan contact op met onze klantenservice alvorens terug te keren of het openen van het geschil tegen ons.

2. Alle items moeten worden teruggestuurd in hun originele voorwaarden,of we zullen weigeren om een terugbetaling.De koper is verantwoordelijk voor alle kosten die zijn opgetreden in het retourneren van het proces.

3 .Als u beschadigde of verkeerde goederen,pls stuur ons pakket en product foto naar ons meteen, dan zullen wij verzenden of terugbetaling .

Tags: dry bag 20l rugzak, fosfor pigment 50 gr, afleiding hond bad, dvi-vga-kabel-vga hd, formele ahoe schoeisel, dvr 1080r spiegel 256, nood t-shirt grijs, dual coil dragonhawk, cashmere hoed 100 lue.


( 2 Waardering )

Aantal