Vervanging 13mm klopboormachine Schakelaar Voor de Bosch GSB10RE GSB13RE GSB16RE GSB1800-2RE GSB18-2RE GSB650RE Tools Onderdeel Nominale 5.0 /

€11.74


Opmerking 1、hetzelfde aantal van een deel kan worden gebruikt voor verschillende machines. 2、vergelijk de afmetingen van het vervangen deel met de weergegeven,Gelieve de betaling 1. Betaling Wij accepteren VISA,Master Card,TT en Western Union betaling manieren; 2. Als je denkt van het product duur is, kunt u bellen om te vragen een korting.Ik zal mijn best doen een korting . 3. Je bestelling eerst bij u een korting , niet onmiddellijk betalen,ik zal het wijzigen van de prijs, betaalt u het bij het laatste.Verzendkosten 1、uw item zal worden verzendkosten in 2-5 businessday na uw betaling wordt gewist, 2、We verzenden het item om uw bestelling verzendadres .Als u wilt wijzigen van een adres ,Gelieve te wijzigen voordat u gaat betalen voor het item.Keren We terug te sturen als het artikel was niet zoals beschreven in de Beschrijving van het Product, stuur het artikel terug in 10 dagen na ontvangst .Neem Contact met ons Wij streven naar een uitstekende klantenservice .U safisfaction en 5-sart-rating feedback is belangrijk voor ons .als u een guestions op uw bestelling,neem dan contact met ons op voor een oplossing voor het verlaten van negatieve feedbeck of open geschil.Wij zullen hier altijd om u van dienst.Gelieve te geloven dat alle van de transactie zal een happy ending.

Tags: koop bosch onderdelen, bosch, bosch knop, accu bosch, bosch schakelaar, uneo, dewalt router, fa2 6, dewalt deel, bosch gks test.


( 0 Waardering )

Aantal