10sets Mini Greeting Card Aquarel Bloem Gelukkige Verjaardag Kaarten met Enveloppen Verjaardag Metallic Gold Kids Party Kaarten

€11.80


Over De Producten:

1.We zijn in de fabriek directe verkoop, neem dan gerust op de kwaliteit van de producten.

2. Producten worden genomen in natura, door het licht, anders weergegeven, kan het lijken een beetje kleur.

3.De grootte van het product is handmatig gemeten, en de fout van 1-2cm is normaal.Alstublieft vriendelijk te begrijpen.

Over De Verzending :

1. Zorg ervoor dat uw juiste adres.De koper zal de verantwoordelijkheid als het adres verkeerd is.we zullen het schip binnen 3-7days na ontvangst van de betaling.

2.De levertijd is afhankelijk van bestemming en andere aspecten, Als u het niet ontvangen hebben na 60 dagen, neem dan contact met ons op en we zullen bestuderen en op te lossen probleem.

Over Feedback

1. Als u tevreden bent met het product dat u hebt aangeschaft , laat dan een Positieve Feedback en 5 Sterren

2. Als u niet tevreden bent met het item nadat u deze heeft ontvangen.Niet open geschil of laat negatieve feedback, kun je bellen naar: 0086-18831983443 of stuur een e-mail: [email protected], neem contact op met ons het probleem op te lossen!

Tags: schilderijen van de schilderkunst luipaarden, grote envelop bruiloft, leuke happy birthday card, gelukkige moederdag mini-kaart, gelukkige verjaardag batman kaart, pakket envelop bruiloft, craft speelgoed, stof envelop bruiloft, kunst gezicht, boston terrier sieraden.


( 0 Waardering )

Aantal