Voor Nerf Speelgoed Schieten Doel Kinderen Sound Light Shooting Spel Met Hoge Precisie Scoren Auto Reset Elektrische Pistool Doel Accessoires

€3.97


Precisie Scoren Auto Reset Elektrische Doel van Geluid, Licht Smart Score Doel voor Kinderen schietspel Gun Speelgoed Accessoires

Kenmerken:

De norm ontwerp is meer plezier.

De elektrische schakelaar ontwerp is energie-efficiënter.

De scoring doel heeft drie doelstellingen, die zal vallen naar beneden als het raken van het doel, en alle drie doelwitten vallen naar beneden te krijgen één punt.De ingebouwde krachtige elektrische gear ontwerp, de doelstelling zal automatisch stuiteren na 3s.De twee-cijferig LCD-scherm kan maximaal 30 punten, en het doel zal hebben een knipperlicht begeleid door een gesimuleerde schoten en het gebroken glas, toe te voegen aan de sfeer en het stimuleren van de shooter.

De score-doel kan worden gebruikt als een persoonlijke schieten opleiding aan het verbeteren van het gericht.Het kan ook gespeeld worden tegen de spelers om te zien wie scoort het meest en het is leuk.

Het product vereist een op drie AA-batterijen (niet inbegrepen).

Specificaties:

Materiaal: ABS

Verpakking Afmetingen: 24,5 X 16 X 10cm

Geschikte Leeftijd: 3+

Kleur: Zoals Afgebeeld

Opmerkingen:

1. Door de verschillende monitoren en licht effect, de werkelijke kleur van het artikel kan enigszins verschillen van de kleuren getoond op de foto ' s.Dank u!

2. Laat 1-3mm meten afwijking door handmatige meting.

Tags: glock pistool speelgoed, gun orbeez, pistool, plastic bestrijden pistool, nerf gun, black light gun, nerf, doel schieten, nerf werknemer, gun metal pistool.


( 1 Waardering )

Aantal