Aangepaste Versie Ender-3Xs Pro 3D Printer Met Magnetische Verwijderbare Sticker/Glazen Plaat Platform/V1.1.5 Super Silent Moederbord

€202.86


Pakket Inbegrepen:

1x 3D Printer Kit

Ender-3Xs, met Inbegrip van de hele Ender-3 kit(V1.1.5 super silent moederbord) en een Glazen Plaat Platform

Kenmerken:

1. V samen met Prusa I3 frame: zeer innovatieve design, de volgende stap van de trend, de integratie met klassieke element, het maken van een nieuwe economische DIY 3D-printers.

2. Super Afdrukken grootte met een stuk structuur, ruimte besparen, maar het bouwen van de wereld

3. Het verminderen van de verzendkosten door Semi-nfl-pakket, op slechts 10 minuten met 20 schroeven montage voordat de eerste afdrukken, eenvoudige montage, maar meer stabiele prestaties, Win-Win voor de lol en de tijd.

4. Veiligheid beveiligde Voeding, 110℃ voor broeinest in ongeveer 5 minuten.Extra power cut bescherming van de functie te voldoen aan de behoeften van snelle verwarming en oude printen.

5. CNC het machinaal bewerken van Y-rail montage om ervoor te zorgen nauwkeurige positionering en houden het stabiele frame met Hoge Precisie afdrukken van de kwaliteit.

6. Octrooi-Technologie Een: MK-10 Extruder sterk vermindert aansluiten risico en slechte extrustion;

Octrooi-Technologie Twee: V POM wiel laten bewegen geruisloos, soepel en duurzaam

7. Nieuwe Visceuze Platform sticker te vervangen herdrukken tape en lijm, het oplossen van kromtrekken probleem, maar de druk kosten

8. 24 Uur testen voor de belangrijkste onderdelen voor de levering en garantie van een jaar.

9. Betaalbare prijs met een goede kwaliteit afdrukken zelf 3D Printer, niet alleen redelijke kosten voor de beginners en goede prestaties voor de liefhebbers

10. Met Power resume-functie

/ Over / On - Time Levering van van Volledige terugbetaling als het product niet wordt ontvangen in een gegarandeerde levertijd Langer Bescherming van de 15 dag meer bescherming nadat de bestelling is voltooid Geeft Extra Rendement van een product,alleen die in perfecte staat Gegarandeerde Kwaliteit Gegarandeerde Kwaliteit of Volledige terugbetaling

Als u problemen heeft met onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback.We zullen ons best doen om het oplossen van een probleem en u voorzien van de beste klantenservice.

Tags: 3 ender, 3d-trucker, flsun qq s, achterkant van de iphone 7, dr printer, 3d printer accessoires profiel, 3d-printer, Op maat gemaakt, ender 5 plus upgrade, 3d mens shirt.


( 1 Waardering )

Aantal