SWMAKER Shapeoko/X-carve Z-as CNC router delen roestvrij stalen Spindel Montageplaat aluminium Universele Spindel Montage Kit

€18.91


De goederen worden verstuurd binnen de 3 werkdagen nadat wij uw betaling te krijgen(behalve feestdag).

De goederen worden verzonden door de meest redelijke manier voor levering.Verzendkosten korting zal worden gebaseerd op uw bestelling.

De goederen zullen worden verzonden naar het adres van uw bestelling,kunt u ervoor zorgen dat uw www.sonproject.nl adres is bijgewerkt en gedetailleerd.U kunt ons e-mailen of laat het me weten online als u wilt wijzigen van uw afleveradres nadat u de bestelling plaatst.

De levertijd is afhankelijk van de bestemming en andere factoren,kan het tot 10 werkdagen.

Bepaalde land van uw bestemming, kan het opleggen van een zeker belastingen en andere heffingen, gelieve te leren duidelijk dat voordat u uw boodschappen in onze winkel.We wont neem de gevolgen van de extra kosten en schade, veroorzaakt door de hierboven genoemde redenen.

Om ervoor te zorgen u ontvangt uw orde belastingvrij opon importeren, zullen wij verklaren het als een GESCHENK met een lagere waarde.Deze lagere prijs komt niet overeen met het totaal van de aankoopprijs of de marktwaarde van het product en kan niet van toepassing op landen met een verschillende tarief-regels.

Nadat wij de goederen verzenden, sturen we u de verzending van informatie, evenals het tracking-nummer.

Als uw adres is DHL afgelegen gebied, gelieve te vertellen ons voordat je voor betalen, want de verzendkosten is anders .

Al onze producten worden geleverd met één jaar garantie, gratis onderhoud.

Als u een verkeerd of defect artikel kunt u mailen binnen 3-7 dagen vanaf de dag dat u het product ontvangen is,zullen wij u het exacte proces van de terugkeer.

Als er een probleem is met de producten die je gekocht, we\'ll maken van een ruiling of restitutie van de betaling van producten (verzend-en administratiekosten zijn niet inbegrepen) binnen de 60 dagen na ontvangst van de goederen.

Koper is verantwoordelijk voor de terugkeer verschepende lasten.

Ons product heeft een goede kwaliteit,heel Zelden voorkomt problemen met de kwaliteit,Neem dan gerust aankoop.

Als een verantwoordelijke verkoper, zullen wij ons beste proberen op te lossen elk probleem.Ons doel is 100% klanttevredenheid!Wij waarderen uw positief terugkoppelt en 5 sterren DSR.Wij zijn geëngageerd aan uw tevredenheid na uw aankoop.Als u niet tevreden bent om welke reden dan ook, geef ons dan eerst de kans om het op te lossen en zorg ervoor dat elke klant 100% tevreden bent voordat je feedback geeft.We hebben altijd positieve feedback te geven aan al onze klanten.Op www.sonproject.nl, een NEUTRALE feedback rating is precies hetzelfde behandeld als een NEGATIEVE feedback.Laat NEGATIEVE of NEUTRALE feedback, zonder contact met ons op voor hulp bij het oplossen van eventuele problemen.

Tags: nc-frezen machine, cnc shapeoko, tool setter z-as, cnc router, cnc stof, verenigde staten cnc router, fi wi router, cnc frame, as cnc-w, cnc diy kit router.


( 1 Waardering )

Aantal