8GB /16GB /32GB iphone 4 4S 5 5C 5S Moederbord met IOS-Systeem,Originele ontgrendeld voor de iphone 4S Moederbord met Volledige Chips

€5.78


8GB /16GB /32GB iphone 4 4S 5 5C 5S Moederbord met IOS-Systeem,Originele ontgrendeld voor de iphone 4S Moederbord met Volledige Chips,Goede Werken

Welkom in onze winkel!Let op onze belangrijke tips :

1.Wanneer u beslist om bij ons bestellen, lees duidelijk zoals hieronder ,als u enige twijfel hebt gewoon pls eerst contact met ons op,wij zullen ons beste proberen uw probleem op te lossen.

2. Als u wilt bluk bestellingen,gelieve contact met ons op en vraag offertes geven wij u de beste whoelsale prijzen.

Lieve vriend

1. Het moederbord is 100% origineel en ontgrendeld is,maar het wordt gebruikt,is niet nieuw , het kan in elk land ,U kunt uw bestelling met 100% zekerheid.

2.we hebben ook de andere moederborden voor het merk apple iPhone en voor het merk samsung ,als u nodig hebt ,pls contact met ons op.

3.U moet het beter om te kiezen voor DHL/EMS express voor de scheepvaart,het moederbord aan u kan worden verzonden met veiligheid en sneller.

4. als je niet weet hoe te installeren van de raad van bestuur,pls vraag voor hulp bij het installeren door de professionele persoon, bedankt!

Product Weergeven :

Betaling en verzending :

Door elk land het fiscale beleid is anders , om het even Welke invoerbelastingen of prijzen zijn de verantwoordelijkheid van de koper.Als het pakket niet kan worden afgeleverd omdat de kopers reden (waaronder de weigering om te ondertekenen), koper moet bieden alle extra kosten !

1.Wij accepteren betalingen via www.sonproject.nl ESCROW-2.Betaling dient te geschieden binnen 3 dagen na bestelling verzonden. 3.Als u niet kunt afrekenen direct na de actie sluit,wacht een paar minuten en probeer het opnieuw Betalingen moeten worden voltooid binnen 3 dagen. 4.100% van alle geleverde producten worden getest voor verzending en wij garanderen dat al onze producten krijgt u zal werken goed. 5.We hebben momenteel verschepen aan wereldwijd countried.Behalve APO/FPO met vertrouwde derde partij koerier diensten. 6.Hoe lang het verhalen voor mij om te ontvangen heeft van de bestellingen. 7.De tijd die het duurt voor het ontvangen van uw bestelling is afhankelijk van 2 factoren:de bezorgmethode die je kiest en de bestelling vervulling periode.Let op: wij doen ons best om ervoor te zorgen ontvangt u uw bestelling tijdig.De hieronder worden geraamd tijdsbestek

Levering wijze :

1) De hieronder onze partner logistieke bedrijven en de geschatte tijd frames.Tijd van doorvoer is afhankelijk van waar je je bevindt.

2) Pls deze aankondiging : De DHL verzending niet accepteren PO Box-Adres, dus pls bieden detail uw adres zo spoedig mogelijk, in addtion,Pls controleren uw adres voor verzending wanneer u de keuze Express shipping, als uw adres is afgelegen gebied, de externe kosten dragen door de koper, of u kunt andere adres niet behoren tot externe of uitwisseling via EMS shipping.

Methode Van De Levering Te Schatten

DHL 3~7days

FEDEX 3~7days

UPS 3~7days

EMS 8~12days

Supersaver (onder de 2 kilo)China post 20~30 dagen

Supersaver (onder de 2 kilo)HKpost 20~30 dagen

Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of andere problemen zijn de verantwoordelijkheid van de verzendservice.Maar wij helpen u om het pakket te volgen tot je krijgt.

Over De Garantie:

1.De producten zijn van de hoogste kwaliteit,dus als je niet tevreden bent met een item dat u hebt aangeschaft,neem dan contact op met onze klantenservice .Zo snel mogelijk.We zullen in staat zijn om u te helpen met eventuele retourzendingen en terugbetalingen op basis van de toestand van het item.

2.Als de goederen die u ontvangen, niet zoals beschreven.Neem dan contact met ons op en stuur ons terug binnen 3 dagen voor de terugbetaling.Wij betalen binnen een week na ontvangst van de retourzending.

3.Wij bieden u 3 maanden garantie op al onze producten.Alle items moeten worden teruggestuurd in hun originele staat

Houd er rekening mee dat de volgende items zijn nonreturnable:

1).De Gebruikte Items

2).Items zonder onze sticker of originele verpakking

3).Items die niet door ons verstuurd

Opmerking:de Klant dient zelf de kosten van de verzending van goederen,betalen wij de verzendkosten voor het opnieuw versturen.

Tags: uv iphone moederbord, radio iphone 4s, moederbord iphone 6s p, se iphone-5c, telefoon iphone 6 moederbord, iphone 5 tote, 5se iphone moederbord, moederbord pc, 256gb telefoon, 1650 kaart.


( 4 Waardering )

Aantal