Zilver/Zwart Sherlock S3 Smart Stick Slot Elektronisch Slot Bluetooth Wirelless Openen of Sluiten van de Deur Werken Smart Control App

€66.67


Zilver/Zwart Sherlock S2 Update voor de S3, de Slimme Stick slot Elektronisch Slot Bluetooth Wirelless Openen of Sluiten van de Deur werken Smart Control App paklijst: bluelok s3 Slot * 1 (zilver of zwart optionele , Ingebouwde batterij) GEEN draadloze sleutel.Het slot is geïnstalleerd in een kamer, in plaats van de buiten-ruimte.Dit model is bijgewerkt naar een nieuw model S3 1. Update 1: verwijderen van de nadelen van gebonden/niet te verwijderen die vaak optreden in de oude versie, en voegt een reset-functie.Wanneer moet u de locatie wilt installeren, hoeft u niet meer hard te werken aan het vinden van de verkoper, jezelf, kunt U dit opnieuw instellen. 2. Update 2 : verwijderen van de glijdende unlock functie.Sommige kopers gaven aan dat zij niet kunnen ontgrendelen met touch.Wij hadden het product en veranderd om de sleutel te ontgrendelen en vergrendelen, dat is veiliger en stabieler.Bestel S3 smart lock. 3. Update 3 Smart APP bluelok , hebben we een upgrade van de software en ondersteunt niet langer sherlock, maar bluelok smart wordt gebruikt.Dit is een slimme APP gemaakt voor ons door professionele ingenieurs.Het zal meer stabiele en geavanceerde dan Sherlock.U zal niet meer fouten optreden, zoals niet verwijderen/apparaat reageert niet/response time-out, enz.

Belangrijkste Kenmerken:

❤【Smart lock】 Up-date naar Nieuw item S3, U kunt uw oude slot en sleutels.Dit slot eenvoudig te installeren op uw deur, kunt u nog steeds gebruik maakt van uw oude sleutels.Gebruik deze smart lock, kan je de deur openen zonder sleutel,kunt u gewoon gebruik maken van de SHERLOCK toepassing om de deur te openen door de telefoon.U kunt machtigingen voor share met je vriend, toegang verlenen voor een paar weken, een paar uur, een paar minuten.Het is aan u. ❤【Makkelijk te installeren 】 doe het zelf installatie.Installeren in ongeveer 20 minuten met een schroevendraaier.alvorens de bestelling , controleer uw slot, in het huis en dan het gezicht van uw deur.Als uw Slot is aan de linkerkant, kies Links Smart Lock.Als je blok is de rechterkant, het kiezen van de juiste kant smart lock blok. ❤【Op afstand verdelen van de virtuele toetsen 】De eigenaar kan het opzetten van virtuele toetsen met verschillende rechten en distribueren van op afstand naar familie leden , huurders , schoonmaak of tantes .u kunt flexibel in hun tijd van gebruik .wanneer de toets na afloop , kunt u de sleutel verwijderen. ❤【Keyless 】 Deze verpakking zonder Bluetooth-Toets. (Vriendelijk pls aankoop van de toets apart!!!) Koop opmerkingen: ① Product richting kiezen : De smart lock nodig hebt om te controleren met uw eigen deur richting (links open deur of rechts open deur),Vervolgens kiest u de juiste richting.

② Zowel de binnenste en buitenste zijden van de sluis moet een sleutelgat Dit product is geschikt voor anti-diefstal sloten van de deur,en binnen de toets gaten zijn nodig op de kant van de deur van het slot en sleutel schakelaar sluitingen gebruikt kan worden.

③ De deuren specificatie:

Vergeleken met de volgende figuur, kan de Sherlock smart lock worden geïnstalleerd?

④ De belangrijkste specificaties:

Tegenstelling tot het installeren van de slotcilinder

⑤ Deur op slot omtrek omvang eisen De smart lock is geplakt met 3M lijm,de ruimte moet vlak zijn,en de deur op slot breedte is minder dan 73mm.

⑥ Toets omvang eisen

Het moet een sleutel in de smart lock,hier is de sleutel grootte:

Sherlock smart lock geïnstalleerd binnenkant van de deur

Perfecte vorm van het ontwerp, is niet van invloed op de deur ontgrendelen, touch schakelaar, beter handige schakelaar deur

3 soorten intelligente schakelaar deur modus

1.Draadloze Smart-toets opening 2.Mobiele APP opent 3.Knop om de deur te openen

Tags: sherlock holm, het slot van de deur smart wifi, smart home, deur op slot, bluetooth deur op slot, mijia smartlock, doorlock smart, slimme digitale deur op slot alexa, secur deur op slot, elektrisch deurslot cilinder.


( 4 Waardering )

Aantal