KEIUMI Levensechte Cosplay Roze Koe Herboren Menina Boneca 23Inch Volledige Siliconen Vinyl Reborn Poppen Speelgoed Voor Kinderen Giften van de Verjaardag

€38.50


Waarom Kiezen voor de Reborn Baby Pop?het is de beste speelkameraadje voor kits, ook een Educatieve Speelgoed voor een kind.hoop dat de baby doll helpen de kinderen hoe de zorg van de andere familie of vrienden,zelfs van zichzelf.en ook kunnen de kinderen kiezen becautiful kleding,Ontwikkelen kinderen esthetisch concept.]

opmerking:de pop zonder luier

1.Materiaal: Volledige siliconen vinyl, geïmporteerd zacht vinyl uit Duitsland, 100% veilig

en comfortabel. 2.Baby grootte: 23 centimeter ongeveer 57 cm poppen. 3.Ogen: Acryl ogen,helder en duidelijk en ziet er zo echt. 4.Huid: De huid is de meest unieke plek in deze pop , ontwerpers besteden veel

tijd om baby ' s huid ziet er veel realistischer uit multi-layer-5.Haar: Geplakt pruik.bruine kleur. 6.Structuur: het Hoofd en de ledematen van alle zijn gemaakt van siliconen vinyl.Geïmporteerd zacht vinyl productie van grondstoffen,niet-toxisch;pop ledematen actief kunnen zijn,het kan zitten of liw naar beneden, Volledige siliconen vinyl pop kan u het water in gaat,kan niet staan,spreken of op te voeden.

7.Toepassing: Kinderen verjaardagscadeau, kinderen, spelen, speelgoed, Kerst cadeau voor je

baby ' s of uw minnaars en ook de collectie van de verzameling liefhebbers.

1.Pop grootte: De pop heeft verschillende grootte, afhankelijk van de verschillende meten manier, ik maak twee methode voor u: 1> Onze pop been is gebogen, meten we de pop been als in rechte staat, dat is de lengte van het dijbeen naar de knie plus de lengte van knie tot tenen, kijk op de foto: het is ongeveer 57 cm. 2> Als we negeren de gebogen been,laat meten direct, van het hoofd tot tenen.zoals op de foto: het is ongeveer 55cm .

Onze pop been is gebogen, meten we de pop been als in rechte staat, dat is de lengte van het dijbeen naar de knie plus de lengte van knie tot tenen: dus er bestaat 1-2 cm Meten fout, en we nemen een foto die gebaseerd is op het toetsenbord, zie je de pop op ware grootte.

( dus er bestaat afwijking als gevolg van de verschillende manieren meten. )

2.Pakket & Accessoires:

de verpakking is mooi en veilig; de accessoires zijn voltooid.alle accessoires sturen willekeurig .Deze pop accessoires zijn allemaal gratis in het pakket, zoals pacifer,fles melk,kleren (de pop zonder daiper,bedankt).soms meer accessoires worden geen voorraad hebben, zodat we sturen willekeurig (maar we zullen het toevoegen van andere speelgoed voor u als vergoeding),zullen wij contact met u alvorens te verzenden.gelieve te begrijpen.

3.Beste kwaliteit & Feedback

van grondstof tot de aankoop van pop kleuren, testen, productie, assemblage, elke koppeling is het het beste; we kunnen voorkomen dat de voorkomende afwijkingen : wimpers vallen, uitglijden ledematen , gekleurd lichaam, en de ongelijke hardheid.Verschil in kleur kan worden veroorzaakt door een aantal andere redenen, zoals de kleur reflectie op de monitor, de verlichting, de achtergrond,het is niet defect.Kijk eens op deze foto is dat onze cliënten links.

4.Levering & Douane

Alle producten worden verzonden in een 2-6 dagen na de betaling naar beneden.de levertijd is verschillend naargelang de verschillende landen, als je verwarren, contact met ons op,ok?Onze Prijs is exclusief Douane Kosten of andere verborgen kosten, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele Douane Kosten.ik hoop dat je kunt begrijpen.

5.Bedrijf & Certificaat:

KEIUMI bieden u de Veilige materiaal doll , de laagste prijs , beste service , unieke producten.dus als je wilt gift of meer geld verdienen als dropshipping, voor ons kiezen.

6.Terug: Wij garanderen u alle items worden in 100% goede staat en van hoge kwaliteit.Als u niet tevreden bent met een item om welke reden ook, pls terug binnen de 7 dagen na ontvangst,het zal worden vervangen of een restitutie gegeven.

Tags: echte pop echte, pop herboren peuter, rubber dolfijn pop, schimmel reborn doll kit, pop voor wandelwagen, pop kit, appliques de russische pop, pop herboren, herboren, de heer poppen.


( 3 Waardering )

Aantal