Starter Relais Elektromagnetische voor HONDA CBR250R 11-13 CBR500R CBR 500 R 13-15 CBR600 F4 99-00 CBR 1000 CBR1000F CBR1000XX 92-03

€4.10


Hallo lieve,

Welkom in onze winkel, kunnen wij direct verzend-en groothandel,

als u eisen en vragen, neem contact met ons op

wij zullen u voorzien van de meest gunstige prijs en het meest bevredigende dienstverlening.Product Beschrijving

Kenmerken:++++ kwaliteit!Koper & EPDM-materiaal!!Gelieve niet te vergelijken met de prijs met de slechte kwaliteit!!!High cranking vermogen,verminderen het opstarten schakelen van elektrische stroom. "B" Voor Accu! "M" Voor De Motor!Gelieve geen link ze in tegenovergestelde richting.Kwaliteit Waarop U Kunt Rekenen!De Premie Elektromagnetische Relais is een Uitstekende en Betaalbare Oplossing voor Uw Motor/ATV Compatibiliteit:

HONDA CBR1000 FP/FR/FS/FT/FV/FW/FX 1992-1999

HONDA CBR1000F 1993-1996

HONDA CBR1000XX 1997-2003

HONDA CBR250R 2011-2013 (Alle modellen)

HONDA CBR500R 2013-2015

HONDA CBR600 F4 1999-2000 let Op :om te voorkomen dat problemen bij jou ,dan kun je zorgen dat dit deel past uw motorfiets.oprechte groeten aan alle koper.

Vragen Klik Hier

Product Beeld

Koper Lezen

Verzending:

Wanneer u een bestelling plaatst, kiest u alstublieft een verzendmethode en betaling van de bestelling inclusief de verzendkosten(met uitzondering van Gratis verzending).Verzenden wij de bestelde artikelen binnen 3 werkdagen nadat uw betaling is voltooid.

We levertijd niet garanderen op alle internationale zendingen als gevolg van de verschillen in douane clearing keer in de afzonderlijke landen, die mogelijk invloed hebben op hoe snel uw product wordt geïnspecteerd.Houd er rekening mee dat de kopers zijn verantwoordelijk voor alle extra douane kosten, makelaarslonen, rechten en belastingen bij invoer in uw land.Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering.Wij vergoeden niet de verzendkosten voor zendingen geweigerd.

De verzendkosten zijn niet inbegrepen belastingen bij invoer, en de kopers zijn verantwoordelijk voor de douane.

Geeft als resultaat:

We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.

Wij betalen u als u de items binnen 45 dagen na uw ontvangst van de artikelen om welke reden dan ook.Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de items teruggestuurd worden in hun oorspronkelijke voorwaarden.Indien de zaken zijn beschadigd of kunnen verloren gaan wanneer zij worden teruggezonden, zal de koper aansprakelijk zijn voor dergelijke schade of het verlies, en wij geven de koper een volledige terugbetaling.De koper moet proberen om een schadeclaim in bij het logistieke bedrijf om te herstellen van de kosten van de schade of het verlies.

De koper verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van de items.

Feedback:

Uw tevredenheid en positieve feedback is voor ons zeer belangrijk.Laat positieve feedback en 5-sterren indien u tevreden bent met onze producten en diensten.

Als u problemen heeft met onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback.We zullen ons best doen om problemen op te lossen en u voorzien van de beste klantenservice.

Garantie & Onderhoud:

Wij bieden de 1 maand gratis vervangen(behalve Elektrische Onderdelen ).Kopers kunnen de aanvraag voor een vervanging binnen de 15 dagen na uw ontvangst van het product .De koper dient het product te retourneren in de originele voorwaarden van ons en dient zelf de verzendkosten voor het retourneren.

Voor het retourneren van de items, gelieve te bevestigen het adres van de afzender en de logistieke methode met ons op.Nadat u geeft de items van de logistieke bedrijf, stuur ons dan de tracking-nummer.Zodra we de punten ontvangen, zullen wij de reparatie of vervanging laat ze zo snel mogelijk.

Tags: cbr1000 f, cbr250r mc41, arctic cat atv remblokken, st1100, cbr250r cover, honda cbr250r motor, 500 arctic cat, cbr250r, cbr1000rr, 2017 cbr250rr.


( 0 Waardering )

Aantal