Draagbare UV-Werk Lamp USB-Oplaadbare Magnetic UV-Sterilisator Licht UVC Bactericide Lamp 360 Rototary MAÏSKOLF Bol

€14.49


Draagbare UV-Werk Lamp USB-Oplaadbare UV-Sterilisator Licht UVC Bactericide Lamp 360 Rototary Magnetische MAÏSKOLF Bol

Kenmerken:

Premium kwaliteit: De duurzame ABS-materiaal gewikkeld in een laag van koolstof zwarte coating, duurzaam, slagvast en anti-slip.

UVC-sterilisatie: De UV-sterilisatie: lamp stralen power UVC-licht, die direct vernietigen van het DNA en RNA van microbacteria zoals bacteriën en maken ze verliest zijn vermogen om te reproduceren en te overleven, tot 99% sterilisatie tarief.

Opvouwbare ontwerp: De UV-desinfectie lamp heeft een draaibare gewricht, waardoor het kan vrij worden aangepast de hoeken en vouwen in compact formaat voor opslag.

360 rototary magnetische ontwerp: De onderste magneet base kan draaien 360бу optimaal lightling hoek.

Draaitafel-Schakelaar: Unieke wijzerplaat power-schakelaar heeft, met variabele vloeistof aanpassing van 0% -100% van de lichtopbrengst.

Brede toepassingen: Deze multifunctionele lamp kan worden toegepast voor de desinfectie van huishoudelijke artikelen, zoals kleding, elektronische producten, toiletten, pet huis, auto en nog veel meer.

Specificatie:

Materiaal: ABS

Licht kleur: paars

Het Switch-type: draaitafel schakelaar

Voeding: ingebouwde oplaadbare lithium batterij

Vouwen grootte: ca.21cm x 3cm

Stretch maat: 40cm x 3cm

Gewicht: 182g

Pakket is inclusief:

1 x UV-werklamp

1 x USB-Kabel

Tags: desinfecteren van de lamp, led strip uvc, germicid lamp, led uvc, 275nm uvc-led, bactericid lamp, kvarc lamp, uvc lamp, lamp is quartz, usb-uvc.


( 0 Waardering )

Aantal