5811120355-SVV Vervangende Projector Naakte Lamp voor VIVITEK H1186, H1186-WT projector met 180 dagen garantie

€13.94


Al onze projectorlampen hebben genomen van de strikte kwaliteitscontrole van de straal van de prestaties, de verbindingen, de spanningen, en run-time,dus u kunt vertrouwen aan het werk feilloos in uw projectie.Bovendien, en dat zullen we zorgen voor een 180 dagen garantie na de dienst, Als u technische,beschadigd,of een ander probleem, neem dan contact met ons zo vlug mogelijk, en wij zullen ons beste proberen om u te helpen.

Type : Compatibele Projector Lamp (CB)

Onderdeel Nummer : 5811120355-SVV

Compatibel met : VIVITEK H1186, H1186-WT

Vermogen: 240W E20.9

Gemiddelde Levensduur (u) : 2000 Uren.Eenvoudig te installeren.

De kwaliteit kan worden gewaarborgd en de prijs is concurrerend.

De Garantie van de kwaliteit: 180 dagen na levering.

Plaats van Oorsprong : Shenzhen, China (Vasteland) .

A. MOQ: 1piece-stukken

B. Levertijd: binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van de betaling

C. Verzending: DHL,UPS,FedEx.EMS.China Post.Epacket enz.

D. Pakket: Elke projector lamp geleverd in een speciaal ingepakte doos met een uniek serienummer.

A.Originele Lamp met Huisvesting (OWH);

B. Originele losse Lamp (OB);

C. Compatibele Lamp met Huisvesting (CWH);

D. de Compatibele Naakte Lamp (CB).

Zacht schuim met dubbele doos

A. We positieve feedback te geven zodra u betalen - wij danken u voor het houden tot het einde van het contract.Wij willen u bij voorbaat bedanken voor het helpen bereiken van een 5 sterren feedback rating, als om welke reden u wilt ons iets minder dan een perfecte rating neem dan contact met ons op zodat wij kunnen met u praten.

B. e-mail ons voor het verlaten van een negatieve feedback of open een geschil over de betaling.Ons doel is ervoor te zorgen dat u een tevreden koper en aangenaam winkelen met ons op.Dus als je problemen hebt, stuur dan een e-mail van ons onmiddellijk op en geef ons de kans om ze op te lossen.Wij begrijpen de zorgen en frustraties die je zou kunnen hebben, en zullen ons beste proberen om het oplossen van een probleem!

A. de Artikelen worden verzonden binnen 24 uur na betaling wordt gewist.Bestellingen worden verzonden per luchtpost brief met het tracking-nummer

B .Voor ONS kopers - de meeste keren dat u ontvangt uw bestelling binnen 7-10 werkdagen nadat we uw pakket op de Post van China of Speciale Lijn.

C .Voor Niet-AMERIKAANSE kopers - de Meeste keren dat u ontvangt uw bestelling binnen 7-15 werkdagen nadat we uw pakket naar HongKong Post.Wij kunnen niet instaan voor de leveringsdatum of het postkantoor heeft een onverwachte vertragingen als gevolg van vakantie, weer -, douane-of andere voorwaarden.Sommige landen, zoals Rusland, Brazilië, of een aantal Europese landen kan tot 15 werkdagen of langer voor de levering.

D. De zaken worden bezorgd door de koerier van de plaatselijke diensten van de Douane-Inklaring papierwerk en procedures worden behandeld door de koerier.Zij kunnen contact met u opnemen in bepaalde gevallen te bevestigen details van een zending.In alle gevallen waar de extra papierwerk nodig voor de douane-inklaring, dan helpen wij zo veel mogelijk.

Tags: optoma lamp, hd sata usb, kabel usb-ide, hd projector, sata naar usb met voeding, desktop lader opslag, afstandsbediening voor vivitek, 4k-tv, 4k-projector, UNITEK.


( 0 Waardering )

Aantal