AELESEEN 2019 Herfst Hete Verkopende Jas Vrouwen High Street Golden bloemenprint Staan Kraag Lantaarn Mouw Rits Bovenaan Op de Verkoop

€20.15


Opmerkingen : plusmn2cm is toegestaan ( 1 inch = 2,54 cm )

Neem contact met ons op als u vragen hebt over het kiezen van de maat.

Beschrijving

Live Show.......................................................................................................

Over US..................................................................................................................

Feedback

Onze Producten zijn van hoge kwaliteit, Luxe Collectie.We doen het beste te bieden van de beste prijs en de hoogste kwaliteit met een redelijke prijs product voor iedereen.Als u nog vragen heeft over de producten of service, neem dan eerst contact met ons op voordat u het opent geschil of laat negatieve feedback, we zullen het beste te bieden van de beste service aan u ,totdat u tevreden bent.

Als u tevreden bent met onze producten, laat het 5 Sterren feedback om ons, Vertrekken we hetzelfde terug.Als je live foto ' s naar de feedback, geven we $5 coupon aan u, zullen wij u begeleiden hoe om het te gebruiken.

Neem dan contact met ons op als u wenst de goederen te retourneren binnen 7 dagen wanneer u ondertekend het pakket, wij zullen u helpen het probleem op te lossen.

Tags: gouden parka, gouden vacht, jakete van vrouwen, 3d-vest, jaket vrouwen, bohemian jasje vrouw, jaket winter vrouwen, gouden jasje vrouw, jasje van fluweel vrouwen, vacht vrouwen.


( 0 Waardering )

Aantal