Zeven Breken Gel 7 Body Onderhoud Voedende Hydraterende Vet Verbranden Dunne Body Beauty Health Body Cream Massage Crème

€4.99


Naam: Shea Boter Afslanken Cellulitis Massage Crème

Slogan: Het Gewichtsverlies Bevorderen Vetverbranding Dunne Taille Stovepipe

Net Wt: 1.4 oz/40G

Eigenschappen Van Het Product:

Bevat een verscheidenheid van het lichaam van de verzachtende plantenextracten, het toevoegen van een shea butter formula, die samen werken aan het versnellen van het verbranden van vet, het verbeteren van het lichaam, de bloedsomloop, stoten kooldioxide en water, en laat de lymfatische circulatie lozing van afval regelmatig, dus het oplossen van de oorzaak van obesitas.Eindelijk, het doel van afslanken en cellulite wordt bereikt, en de perfecte taille en been lijn wordt gevormd.

Ingrediënten:

BUTYROSPERUMU PARKII(SHEA BUTTER)、ZINGIBER OFFICIINALE(GEMBER)ROOT EXTRACT、CENTELLA ASITICA EXTRACT、HAMAMELIS VIRGINIANA EXREACT、SODIUM HYALURONATE。

Gebruik Methode:

1.Toepassen van een juiste bedrag van de afslankende crème naar het gebied om te worden gemasseerd. 2.Langzaam opwarmen tot het verlies van het gewicht crème volledig is geabsorbeerd. 3.Wikkel het in plastic folie voor 30-40 minuten en dan pellen.

Tags: nuru premium massage gel, china gel nagellak, brander vet, pistool spuit water, crème stretch, top heks, cafeïne crème, aichun beauty cream, meiyanqiong cil crème, zwepen body butter.


( 3 Waardering )

Aantal