Kledingkast slaapkamer haak schroef-installatie muurhanger top gemonteerd badkamer haken boren installatie woonaccessoires haak

€23.33


Commodity Kenmerken:

1. Haardroger houder is ontworpen met een geperforeerde opslag emmer voor de ventilatie, die niet gemakkelijk te accumuleren water en houden het vat droog; Het kan worden geplaatst met een kam scheren en een tool.

2. De föhn-rack heeft een spiraal blazen frame vergemakkelijkt het ophalen en brengen van het haar droger;De spiraal eindigt met een stekker ontwerp vergemakkelijkt de afwerking en de vaststelling van de extra lengte van de föhn.

3. De föhn houder is gemaakt van de ruimte aluminium, dat is gemakkelijk te reinigen en zorg voor later gebruik, en het is niet gemakkelijk om te corroderen en vervagen.

4. Geschikt voor een verscheidenheid van decoratieve stijlen van badkamer,toilet, slaapkamers, etc.De eenvoudige stijl is uitgegroeid tot een sieraad van het huis.

5. Over het beleid van de terugkeer: Als u niet tevreden bent met onze producten of heeft u vragen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.Wij zullen binnen 24 uur reageren.Als het onze fout, we zullen dit corrigeren en geven u een bevredigende oplossing te komen.Als je het herkent onze producten en diensten, vergeet niet om te vertrekken van een positieve feedback van de 5 sterren, we zullen zeer dankbaar zijn voor uw aanmoediging.

Tags: folie nagel boren, haak muur, oog schroef, haak schroef in, haak handdoek, home badkamer accesoires, pana nagel boren, home koopjes badkamer accessoires, haak in de badkamer, voorzien van badkamer accessoires.


( 1 Waardering )

Aantal