Motor Chrome-stookolie Tank Gas Cap Screw-In Mount Cover Pop-UP Voor Harley Sportster Softail Dyna Glide 1982-2010

€8.21


Motor Brandstof Olie Gas Tank Cap POP-UP-Schroef-In Mount Cover Voor Harley Sportster Softail Dyna Glide 1982-2010 Zwart Chroom

Voorwaarde: gloednieuwe 100% Aantal stuks: 1 Stuks Materiaal: Hoge Kwaliteit Aluminium Montage: geschikt voor 1982-2010 H arley Davidson (alle modellen met een enkele schroef in gas cap).NIET fit 2007-later sportster - Dit is een geventileerde dop met een gewone wol. 1.Gelieve te bevestigen dat onze producten geschikt zijn voor uw motor voor de aankoop.Als u het niet zeker weet, neem dan vrijblijvend contact met ons op zo snel mogelijk. 2.Op het Importeren van aangepaste vergoedingen Importeren van aangepaste kosten zijn niet inbegrepen in de prijzen of de overdracht van de vracht.je moet betalen voor hen in uw land.Vóór de aankoop van de producten, ga dan over hen. 3.Algemene Voorwaarden op Al onze producten zijn 100% nieuw.Als er sprake is van een defect of schade aan de goederen, neem dan contact met ons op binnen 3 werkdagen na ontvangst van de goederen.Uw wensen zullen worden beantwoord in 24 uur van maandag tot en met vrijdag.U kunt ook contact met ons op weekend of op feestdagen, maar we zullen antwoorden op de volgende plicht dag. 4.Over ons Wij streven naar de hoogste standaard van winkelplezier en 100% tevredenheid van de klant!Gelieve voeg ons toe aan uw favoriete verkoper lijst en weer te bezoeken, wij hebben ernaar gestreefd voor de hogere kwaliteit en de beste prijs voor u.Als u een puzzel of een suggestie, gelieve te voelen vrij om contact met ons op, dank u zeer.En geef ons een "positieve feedback" en "perfecte vijf sterren".Dank u.Laat geen negatieve of neutrale feedback.Als er problemen zijn met onze producten, neem dan eerst contact met ons op.wij geloven dat alle problemen kunnen worden opgelost door middel van communicatie.

Tags: hak harley dyna, softail, harle davidson cap, motor brandstof tank, gasolin tank, xg750, harley sportster, 883 sportster, harley dyna, harley tank.


( 1 Waardering )

Aantal