Double-Layer Kind Volwassen Toilet Seat Kind zindelijkheidstraining Cover Voorkomen dat die Wc-Deksel Voor Kinderen PP-Materiaal O U V-Vorm Pot

€36.11


Beschrijving: Het is tijd voor de kinderen om te beginnen met het leren gebruiken van het toilet en de baby heeft bereikt een bepaalde leeftijd.Deze wc-bril is ontworpen voor zowel kinderen als volwassenen.Met dubbele zitplaatsen, het maakt niet alleen de volwassenen om het toilet te gebruiken comfortabel, maar ook geeft baby ' s een prettig gevoel van veiligheid.Het kan voorkomen dat de veiligheid in gevaar veroorzaakt door kinderen met volwassen toilet onafhankelijk en voldoen aan de eisen van het hele gezin.Kenmerken: - Keurt PP-materiaal, het is veilig, isolerend en waterdicht. - Met een hoge sterkte en een glad oppervlak, gemakkelijk te reinigen. - Aparte zitplaatsen voor volwassenen/kinderen zijn ergonomisch, meer praktisch en hygiënisch. - De verwijderbare kinderzitje kan voldoen aan verschillende behoeften gemakkelijk. - Met de demping van het ontwerp, kan een doeltreffende bescherming van de zetels van de schade wanneer zij worden verlaagd. - Het is zeer nuttig om te cultiveren kinderen de gewoonte van het gebruik van de wc onafhankelijk. Uitgerust met een zak van accessoires, eenvoudig te installeren en te demonteren. - Het is geschikt voor kinderen tussen 2 en 12 jaar en volwassenen.Opmerkingen: Kinderen onder de leeftijd van zeven jaar wordt geadviseerd het gebruik van de wc-bril onder de ouders toezicht.Als de huidige technologie is effectief, dit toilet plaat en twee stoelen zijn coaxiaal, dus slechts twee stoelen zijn voorzien van een schokdempende functie, afdekplaat heeft geen demping functie.

Tags: Opvouwbare Wc, mannelijke kind toilet seat cover, 12v power suppli, volwassene kind wc-bril, a21 geval, geval t1 a21, samsung galaxy s20 fe portemonnee, plastic wc, dekking stoel toilet, seat toilet.


( 1 Waardering )

Aantal