Effen Kleur Elastische Bank, Te Dekken Spandex Polyester Hoek Slaapbank Hoes Stoel Protector Woonkamer 1/2/3/4 Zits

€17.88


Product Beschrijving

A. Materiaal:

Polyester en spandex

B. Arrangement Is Inclusief:

1pc bank cover (Product is alleen een bank, te dekken, niet inclusief kussensloop)

C. Grootte Doet Vermoeden:

gelieve meet je bank opnemen met armleuningen,kies dan het formaat.Als u geen maatregel de armleuningen van de bank te dekken zal kleiner zijn dan die van uw bank · 1-persoons, lengte van de bank moet worden binnen 90-140 cm/ 35 en 55 Inch. · 2-persoons, lengte van de bank moet worden binnen 145-185 cm/ 57 tot 72 Inch. · 3-zits bank, de Lengte van de bank moet worden 190-230 cm/ 75 tot 90 Inch. · 4-persoons, lengte van de bank moet worden 235-300 cm/ 92 tot en met 118 Mm.

D. Het Patroon:

Solide Moderne

E. Let Op:

1. Deze bank is de dekking van toepassing op een bank die er is een kloof,tussen de stoel met rugleuning en armleuningen .(Zorg ervoor dat uw bankstel heeft een diepe kloof aan de slip foam bars voor de aankoop. 2. Gelieve meet je bank zijn armsteun,kies dan het formaat,als je niet meet,de bank, te dekken zal kleiner zijn dan uw bank. 3. Handmatige meting 1-3cm fout is toelaatbaar,ander land hebben verschillende grootte,kunt u controleren voordat u ze koopt. 4. Door de lange afstand transport probleem,het product zal een beetje vouwen,het is misschien niet zo plat als beeld ,maar het dosis niet van invloed op het gebruik. 5. Omdat het verschil tussen de verschillende beeldschermen,wordt de afbeelding mogelijk niet overeen met de werkelijke kleur van het item.Wij garanderen dat de patroon is hetzelfde als weergegeven in de foto ' s.

F. Lighweight en gemakkelijk te onderhouden:

Eenvoudig in te stellen en op te halen; in de machine wassen koud, niet bleken, tuimel droge Laag, niet strijken, installatie stappen toonde door het zien van de foto

Tags: kort bank heeft betrekking op, 3 zits cover bank, elastische bank, te dekken, hoofdsteun bank, decor bank heeft betrekking op, dekking bank, stel hoek bank heeft betrekking op, woonkamer bank, hoek, tapijt europese, stretch hoes stoel.


( 0 Waardering )

Aantal