Room Escape prop Oude piramide real life kamer escape spel draaien de piramide naar de juiste positie te ontgrendelen geheime kamer kamer

€137.55


Naam Van Het Product: Piramide

Hoe te spelen

Dit is een replica van de oude Egyptische piramide, die gedraaid kan worden op 360 graden.Behalve het eerste deel, zijn er een aantal cijfers op elke verdieping.Het wachtwoord bestaat uit een 5-cijferig nummer.Spelers nodig hebt om het juiste wachtwoord te voren en draai de piramide te maken van de 5 cijfers aan de kant te ontgrendelen.

U kunt uw speciale piramide !

Dit product kan worden aangepast.Onze klant kan bieden bestand van de symbolen en wij kunnen het voor u doen ! (Kies "aanpassen" optie)

Verbinding:vast

Sound effect: met audio - / non-audio

Totale grootte:15cm*15cm*19cm

Stap 1

Dit is een replica van de oude piramide, met totaal 6 verdiepingen, die gedraaid kan worden op 360 graden.Ook is er een cijfer op elke verdieping van elke kant.

Stap 2

Het wachtwoord bestaat uit een 5-cijferig nummer.Spelers nodig hebt om het juiste wachtwoord te voren en draai de piramide te maken van de 5 cijfers aan de kant te ontgrendelen.

Bijvoorbeeld, de oorspronkelijke wachtwoord is standaard ingesteld op 12345. Speelt draai de piramide en maak 1-2-3-4-5 aan dezelfde kant.

Stap 3

De 5 geactiveerd posities zijn gelabeld voor verzending.Daarnaast bieden we een blad van de sticker.De kamer kan de eigenaar besluiten het wachtwoord handmatig in, zolang het plakken van het wachtwoord dat u wilt op het etiket positie van de piramide.

Product highlight

Deze piramide past voor verschillende game-thema ' s, zoals het oude kastelen, graven, Egyptische en enz.

Hoe reset?

(1)zet de prop te resetten.

In de war brengen de numerieke volgorde, de prop wordt automatisch gereset na 30 seconden.

Voor het wijzigen van het wachtwoord?

Het wachtwoord kan handmatig worden gewijzigd.Een blad van de sticker wordt verzonden met de prop.Ruimte-eigenaar kan plakken het nummer dat u wilt op de specifieke positie van de piramide.

Hoe te verbinden met de Em-lock?

De rode draad van de regelaar (met 12V positieve)moet worden verbonden met de rode draad van het EM-lock.En de zwarte draad van de regelaar (met 12V negatieve)moet worden verbonden met de zwarte draad van de EM-lock.

Tags: woodcraft bouwpakket houten model in 3d, room escape rfid, ladder te redden, escape spel prop, camera vacuüm, ontsnappen rekwisieten geluid, escaperoom prop, kamer vacuüm, prop kaarten ontsnappen kamer, kristallen piramide.


( 0 Waardering )

Aantal