12-24V DC Worm Gear Motor met Dubbele As 5-470RPM Hoge Koppel Maximaal 70KG zelfborgende Regelbare Snelheid Vooruit Achteruit Motor 12V

€12.95


Introductie van de motor 1. Naam van de motor: A58SW31ZYS 12V 24V GELIJKSTROOM Hoog Koppel Worm Gear Motor In de DC-Motor 2. Nominale spanning DC 12V DC 24V 3. DC 12V ; U kunt kiezen voor de no-load snelheid : 12rpm/16rpm/27rpm/40rpm/80rpm/160rpm/260rpm/470rpm Nominaal koppel tussen 3,4 Tot 70 KG.CM; stall torque: tussen de 8,5 Tot 70KG, het is aanbevolen dat uw project de belasting niet hoger zijn dan het nominale koppel; Selecteer een onbelast toerental in DC 12V, zal er een bijbehorende nominale koppel en stall torque, raadpleeg dan de parameter tabel hieronder. 4. DC 24V ; U kunt kiezen voor de no-load snelheid hebben Nominaal koppel tussen 3,4 Tot 70 KG.CM; stall torque: tussen de 5 Tot 70KG, het is aanbevolen dat uw project de belasting niet hoger zijn dan het nominale koppel; Selecteer een onbelast toerental in DC 24V, zal er een bijbehorende nominale koppel en stall torque, raadpleeg dan de parameter tabel hieronder. 5. Draairichting van de motor: CW Of CCW, Ondersteuning Omgekeerd; De controle van de klok mee of tegen de klok in draaien van de motor doorhet veranderen van de manier waarop de positieve en negatieve elektroden zijn aangesloten 6. De motor heeft een zelfsluitende functie ; Na het loskoppelen van de voeding, de as goed vergrendeld kan worden, kan niet eenvoudig te verplaatsen door andere kracht.De volgende gerelateerde producten

Micro Dubbele Schacht Worm Gericht Motor van GELIJKSTROOM 12V 24V Lage TOEREN 5 Tot 470RPM Hoog Koppel 3.4 Tot 70KG 12 Volt 24V Met zelfborgende Regelbare Snelheid Teruggenomen Voor Billboard Automatische Gordijn, enz.

Als uw project niet is aangesloten op de voeding, kunt u uw project veilig verblijf ergens.Het kan gebruikt worden voor speciale doeleinden.Zoals Anti-diefstal schuifdeuren. 7. De as vorm van de motor : D type, raadpleeg de onderstaande maattabel voor alle afmetingen van de motor. 8. Tandwiel materiaal: Metalen tandwielen maken de motor langer meegaan 9. De snelheid van de motor kan worden aangepast met behulp van de speed controller.Deze motor en frequentieregelaar worden verkocht in combinatie.U kunt verwijzen naar de combinatie sales inleiding hieronder. 10. De motor heeft standaard geluid wanneer het werken.Als uw project eisen voor de werken lawaai van de motor, gelieve ons te raadplegen alvorens te kopen.Wij geven u een aantal suggesties.Dank u.

Wanneer de motor wordt omgedraaid, de werken geluid van de motor groter zal zijn dan de voorwaartse rotatie, wat normaal is. 11. Motor DC-power aansluiting is veilig; het experiment blijkt dat de motorspanning lager is dan 36V zonder gevaar. 12. Deze motor is geschikt voor een verscheidenheid van micro-automatisering apparatuur.Zolang u bevestigen dat het de spanning van de motor en het koppel van uw keuze geschikt zijn voor de spanning en de belasting van uw project voor de aankoop, er is geen limiet aan de omvang van het gebruik van deze motor.Bijvoorbeeld, Elektrische gordijnen ; Billboard motoren ; Huishoudelijke apparaten enz.

Oprechte herinnering

Uw project-belasting mag niet hoger zijn dan de nominale koppel van de motor, anders wordt de levensduur van de motor wordt verminderd worden De parameters in de volgende tabel zijn de parameters voor de motor aansluiting nominale spanning 12v/24v Als de motor is verbonden met een niet-nominaal voltage van de input parameters van de motor verandert.

Pakket A : U ontvangt een motor-Pakket B : U ontvangt een motor en de montage beugel-Pakket C : U ontvangt een motor en de snelheid controller; De controller kan het aanpassen van de snelheid van de motor ; bijvoorbeeld, de snelheid van de motor die u kiest 12v 12rpm, kunt u de snelheid van de motor van 0rpm te 12rpm Pakket D : U ontvangt een motor en de snelheid controller; De controller kan het aanpassen van de snelheid van de motor en het wijzigen van de draairichting van de motor, starten en stoppen Pakket E : U ontvangt een motor en een draadloze controller; De draadloze controller kan de controle van de draairichting van de motor, starten of stoppen, en kan op afstand bedienen van de motor met behulp van de afstandsbediening, maar het is niet aan te raden om te ver weg Voor voorbeeld 1, de snelheid van de motor die u kiest 12v 12rpm en Pakket A ; U ontvangt een motor met 12v 12rpm bijvoorbeeld 2, de snelheid van de motor die u kiest 12v 12rpm en Pakket B ; U ontvangt een motor 12v 12rpm en montagebeugel

Het volgende is een beschrijving van de kwaliteit materialen en structuren van deze motor.

1. Commutator 2. Lijn zuiver koper materiaal 3. Silicium staal vel 4. Kogellager 5. De as is gemaakt van staal 6. 31mm stalen buis motor 7. De versnellingsbak is gemaakt van zink legering 8. D-As

De maat is slechts ter referentie,zal de meting worden, iets anders,kunt u aandacht besteden voor het kopen van

Hoe om producten te kopen die je nodig hebt

Het volgende is het beeld van de motor

Toepassing

Onze Service

1. Uw lokale tijd is verschillend van ons land is tijd, maar volgens de chinese tijd, we hebben professionals om u te helpen vanaf 7 uurom 11 uur zullen we niet vertragen uw bedrijf. 2. Na ontvangst van uw bestelling, uw bestelling zal worden voorgelegd aan de productie workshop direct, dan regelen wij uw bestelling snel. 3. Voordat u kopen, als u nog vragen heeft, kunt u eerst contact met ons op, wij geven u de meest bevredigend antwoord, en geven u de meest redelijke advies. 4. Ter vergemakkelijking van onze transacties, kunnen we het accepteren van andere betaalmethoden. 5. Alle motoren werden getest ok vóór de aflevering in ons bedrijf, sturen wij u een melding of een product afbeelding voor de verzending. 6. We kunnen het aanpassen van het product aan de hand van uw wensen, de omvang van de aanpassing is onbelast toerental, stroom, koppel, diameter, lawaai, leven of de grootte van de as, enz. 7. Voordat u het product ontvangen hebben, zullen wij u eraan herinneren van het pakket vervoer status en voorkomen dat het verlies van het pakket.Na ontvangst van de goederen, indien er vragen zijn, wij verzorgen het voor u in de eerste tijd. 8. Over onze winkel : U kunt toevoegen aandacht aan of afhalen in onze winkels, want in onze winkels geven kortingen voor fans van dit winkel van tijd tot tijd, zullen wij ook delen meer DIY elektronische leuke video ' s.Je hoeft alleen maar te verplaatsen van je pink, hoeft niet te betalen aan de kosten, kunt u iets voordeliger dan andere afnemers.

Tags: c24 wpl, motor met, cnc router, makita gereedschap, honda civic, versnelling plastic, bldc, Jump Starter, 12v motor, Borstelloze.


( 2 Waardering )

Aantal