TANGDA ijzerpoeder kernen T184-52 OD*ID*HT 47*24*18 mm 159nH/N2 75ue Ijzer stof kern van Ferriet Ringkern Core ringkern T184 52 T

€14.35


Let op: dit soort van magnetische ring is geen magneet, het is niet-magnetisch.ijzer kan niet worden adsorptie.

Hoogtepunten: iron power core Opgenomen veldlijnen Gecoat met epoxyhars

Materiaal Kenmerken:

TANGDA ijzerpoeder core is een soort van zachte magerntic materiaal dat is samengesteld uit ijzer poeder en isolerend materiaal.Na het isoleren van de behandeling,de ijzer poeder wordt ingedrukt in de gewenste vorm en grootte en gaat throuth verwarming en coating soms.De gelijkmatig verdeelde gat in het ijzer poeder core is de belangrijkste functie.

Kenmerken:

De maximale bedrijfstemperatuur van de ringkern kernen is 150oC.

De ringkern kernen zijn gecoat met epoxyhars met een minimum 500V AC-verdeling.

De ringkern vorm zorgt voor een goede magnetische flux koppeling en lage verdwaalde flux lekkage,

De hoogte van de ringkern vorm (ook wel aangeduid als "dikte") is gemakkelijk te variëren en vereist geen gereedschap wijzigingen

Toepassingen:

1.Deze ringkernen producten bieden een eenvoudige, compacte oplossing voor het maken van spoelen, in combinatie spoelen en transformatoren.RF-circuits, EG voeding verstikt, motoren dimmer control filters.

2.We hebben opgehoopt overvloedige ervaring en gevestigd stabiele en betrouwbare zakelijke relaties met klanten over de hele wereld.Met een rijke ervaring in het omgaan met alle soorten grote en kleine bestellingen, hebben we intensieve contacten met vele lokale en internationale vracht-organisaties.Bijgevolg kunnen we verzenden onze goederen veilig en betrouwbaar naar bijna overal in de wereld

-2/-14 Materialen

De lage permeabiliteit van deze materialen zal resulteren in lagere operationele AC fiux dichtheid dan andere materialen, zonder extra gap-verlies.De -14 Materiaal is vergelijkbaar met -2 Materiaal met een iets hogere permeabiliteit.

-8 Materiaal

Het materiaal heeft een lage kern van het verlies en goede lineariteit onder hoge bias voorwaarden,Een goede hoge frequentie de materiële.De hoogste kosten van het materiaal.

-18 Materialen

Het materiaal heeft een lage kern van het verlies vergelijkbaar met de-8Material met een hogere permeabiliteit en een lagere kostprijs.Goede DC verzadiging kenmerken.

-19 Materialen

Een duur alternatief voor de -18 Materiaal met dezelfde doorlatendheid en iets hogere core verliezen.

-26Materials

De TANGDA meest populair materiaal.Het is een rendabele algemene doel van materiaal dat nuttig kan zijn in een breed scala aan power conversion en line filter-toepassingen.

-28/-30 Materialen

De goede lineariteit,lage kosten,en een relatief lage doorlatendheid van dit materiaal maken het populair in grote maten voor high power-UPS chokes.

-33/-34/-35 Materialen

Een goedkoop alternatief voor de -8Material voor toepassingen waar een hoge frequentie de kern van het verlies is niet zo van belang.Goede lineariteit met hoge bias.

-38Materials

Met zijn hoge magnetische permeabiliteit, is een low-budget alternatief van -26Material.Het is de beste keuze voor lineaire frequentie toepassing.

-40Materials

De minst dure materiaal.Het heeft eigenschappen vergelijkbaar met de zeer populaire -26 Materiaal.Populair in grote maten.

-45Materials

De hoogste permeabiliteit van het Materiaal.Een hoge permeabiliteit alternatieve tot -52 Materiaal met een iets hogere core verliezen.

-52Materials

Het materiaal heeft een lagere kern van het verlies op een hoge frequentie en dezelfde doorlatendheid als de -26 Materiaal.Het is erg populair voor hoge frequentie choke ontwerpen.

Tags: 52t kettingkast, kern kern, ferriet ring, rh kern van ferriet, ht 18, carbonyl ijzerpoeder core, ferriet geel, thermische camera infrar, ferrit ring, ht 02.


( 0 Waardering )

Aantal