Afsluiter Bal F00VC05001common rail injector reparatie stalen ballen F 00V C05 001 Bal Diameter 1.34 MM (50 Stuks)

€9.29


Afsluiter Bal F00VC05001common rail injector reparatie stalen ballen F 00V C05 001

Hoeveelheid: 50 Stuks - /Stuk

Paklijst :

(1) 50pcs x Ventiel Stalen Bal 00 F V C05 001 , Bal Diameter=1.34 MM

(2) 1pcs x Vluchtige roestwerende Papier

Bedrijf Profiel:

KangDa Diesel Parts Co.,Ltd producingall soort Straalpijp, Zuiger en terugslagklep, zoals de S-type, P type (korte en lange spray) die beschikbaar zijn om te combineren met binnen en buiten diameter rang in de 60-135mm van de diesel motor.Ons Product heeft een mooie vorm, goede prestaties, betrouwbare werking en hoge kosten prestaties kenmerken.

Merk:

1.Artikelen worden pas verzonden nadat de betaling is bevestigd door Escrow.

2.Voor veiligheidsredenen, alleen wij verzenden bestellingen naar het afleveradres dat u heeft geregistreerd op www.sonproject.nl.Wees er dus zeker van uw Adres en Telefoon/Gsm-nummer correct is.

3.Voor klanten uit Rusland of sommige Oost-Europa land , kunt u kiezen EMS of andere passende Express die gemakkelijk zijn voor de douane-inklaring.

4.De koper draagt de invoerrechten geheven door de douane in uw land.

Feedback:

1.Het zal gewaardeerd worden als u kunt bevestigen levering en feedback op www.sonproject.nl na ontvangst van de artikelen.

2.Als u tevreden bent met de artikelen, neem dan positieve feedback te geven.

3.Als u niet tevreden bent met de artikelen, neem dan contact met ons op voor het verlaten van negatieve feedback.We zullen samen werken aan het oplossen van eventuele geschillen.Bedankt voor uw steun.

Tags: wicca plastic fles, bekijk sunroad fr1001, xiaomi auriculaire pro, pauw diamond wrap, muur stencils durban, yamaha cd-600 review, tv-scherm auto tucson, woodland meisje stof, n ' alis kunst rood gouden.


( 2 Waardering )

Aantal