Dropshipping Marant Hoodies Herfst Lente Kleren Leuke Hooded Vrije Tijd Sweatwear Mannen Vrouwen China Hete Verkoop Tops Eenvoudige Vreemde Dingen

€8.40


1. Lieve vriend, ik dank u voor het kopen van cadeaus in onze winkel.Vergeet niet uw volledige naam, gedetailleerde adres, postcode, telefoonnummer., Zodat ze kunnen krijgen uw pakket met succes.

2. Onze kleding kleiner is in Azië dan in de VS en de EU, bijvoorbeeld: VS/EU maat L = Aziatische maat XXL.meet de grootte volgens de kleren die ze dragen meestal (niet uw lichaam), het controleren van uw omvang met onderstaande maattabel voordat u ze koopt als uw meting is in behandeling tussen twee maten, adviseren en selecteren de grootste omvang.Als ze niet zeker bent over de grootte, laat me een bericht over haar gewicht en lengte, die ik u kan geven een suggestie.Opmerking: toestaan dat een verschil van 0,5-1 centimeter door handmatige meting. (1 inch = 2,54 cm) de kleur van De werkelijke item wijkt enigszins af van de getoonde afbeeldingen door de andere computer scherm, bedankt voor uw begrip.

Tags: hypebeast mannen, jogger plaid, sweatwear voor vrouwen, Adogirl, jean kayne ' west, dior, treden vreemd, calvin klein man, isabel, verse afzuigkappen, hoodies.


( 0 Waardering )

Aantal