1 stuk LED achterbumper Licht met chase licht voor de can-am maverick x3

€71.52


Beschrijving:

Werkend Voltage: DC12V

Levensduur: 50.000 uren

Waterdicht tarief: IP-67

Lens materiaal: Plastic

Aantal: 1 paar

Eenvoudige installatie

Kenmerken:

1. Eenvoudige installatie (merk op dat de positieve en negatieve polen worden onderscheiden), de lampbehuizing is gerookt zwart, het ziet er cooler

2.12 V het voltage is in principe geschikt voor alle modellen, IP67 waterdicht niveau zo in dat de verlichting kan worden gewijzigd in de wind en de regen

3. De schaal van ABS-kunststof is duurzaam en op de voorkant van de spiegel van de PC is zowel mooi en transparant.

4. Hoge-kwaliteit LED-lamp kralen, 200L lumen-waarde maakt de helderheid van de lamp hoger is en de indicatie meer voor de hand

5. 50000 uren lange levensduur

Beschikbaarheid:

2018 2019 2020 2021 voor Can-Am Maverick X3

2018 voor Can-Am Maverick X3 900 HO

2018 2019 2020 2021 voor Can-Am Maverick X3 Max

2017 2018 2019 2020 2021 voor Can-Am Maverick X3 Max R

2017 2018 2019 2020 2021 voor Can-Am Maverick X3 R

2020 2021 voor Can-Am Maverick X3 RR

2020 2021 voor Can-Am Maverick X3 Max RR

Open de verpakking en controleer of er geen schade door voordat u ondertekent.Als er in een abnormale toestand, gelieve niet te ondertekenen voor ontvangst en onmiddellijk contact met ons op.

Items worden geleverd vanuit China via Luchtpost, bereiken de meeste van de landen binnen 15 tot 30 werkdagen.

De levertijd is afhankelijk van bestemming en andere factoren, kan het duurt maximaal 30 werkdagen.

Als u onze producten kopen meer dan

4kg en selecteer China Post Air Mail : Wij GRATIS verzending door Fedex, als uw adres behoort tot een van de volgende landen:

Verenigde Staten, Oostenrijk, Noorwegen, Oostenrijk, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Hongarije, Liechtenstein, Luxemburg, Polen, Slowakije, Tsjechië, Monaco, Zwitserland, Filippijnen, Singapore, Thailand.

Voor deze landen (met uitzondering van remote area) :

Canada, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Nederland, oostenrijk, Portugal, SAN MARINO, Spanje, Zweden, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk, Indonesië, Japan, Maleisië, Zuid-Korea, Vietnam.

We zullen ook gratis verzenden naar je door Fedex .Als u niet weet of uw adres of niet afgelegen gebied, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.

Als je vindt dat de verzendkosten naar uw land is duur, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, wij passen het beste verzending aan u.

Naar Australië en Nieuw-Zeeland (met uitzondering van remote area) , als je koopt meer dan 5kg en selecteer China Post Air Mail, zullen We gratis verzending door DHL of UPS of EMS .

Op dit moment kunt u betalen met Moneybookers, Visa, MasterCard, QIWI en bankoverschrijving.U kunt ook betalen met selecteer bankpassen zoals Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B en Euro6000. Meer betalingsmogelijkheden zullen beschikbaar zijn op www.sonproject.nl in de toekomst.

Wij geven 3 maanden garantie voor alle artikelen van de datum van levering.Defecte goederen moeten worden geretourneerd binnen 7 dagen vanaf de datum van levering.Alleen defecte item kan worden aangeboden, ruilen of vervanging.Zorg ervoor dat bewaar de originele verpakking voor terug.Koper betaalt de verzendkosten voor het retourneren in elke situatie met uitzondering van onze fouten.Wij zullen niet aansprakelijk zijn voor de koper alle schade en verlies dan het bedrag van de bestelling die de koper daadwerkelijk heeft betaald met ons op.

· Als u tevreden bent met onze producten en diensten, kunt u ons geeft positieve feedback, alsmede 5 sterren.Uw aanmoediging is zo belangrijk voor ons.

· Als er sprake is van Ontevredenheid, geef ons dan eerst de kans om het goed te maken.We vallen en we zullen proberen ons best om het op te lossen.

· Wij zijn het nieuwe lid in www.sonproject.nl.Onze verbetering moet uw begrip en aanmoediging.

· Vriendelijk e-mail ons voor vertrek een negatieve feedback.

GEEN 1.

Gelieve te voelen vrij om vragen, worden alle e-mails worden beantwoord binnen 1-2 werkdagen.Als je niet alle e-mail ontvangen, misschien is het in de ongewenste e-mail te vouwen.2.

We zijn online tussen 16:00 en 3:00 uur Pacific Time, zondag tot en met vrijdag.

Tags: kan de prullenbak, brp, kan am maverick x3, maverick x3, kan ben x3, kan ben outland, atv kan am, atv kan am outlander, brp lynx, kan am maverick.


( 0 Waardering )

Aantal