Olie Koeler Voor Ford 1596cc Focus, B-Max C-Max Mondeo Galaxy, Fiesta, Kuga Ecosport EcoBoost Transit Tourneo 1.6 L 7S7G6B856AA

€21.13


Winkelen Mededeling: We serieus nemen naar ons bedrijf, we hopen van u hetzelfde!!!

1. Communicatie is erg belangrijk, we kunnen een brief sturen om u tijdens het winkelen periode, als je niet antwoord, wij beschouwen u akkoord gaat met ons voorstel, controleer onze boodschap in de komende 2 dagen nadat u besteld.Als u geen antwoord op onze brief, wij beschouwen u akkoord gaat met ons voorstel!!!

2.Als u wilt opgeven van de bestelling, kies 'annuleren' als reden"ik wil het niet"of"andere reden", zullen wij de terugbetaling aan u.Bedankt voor je vriendelijkheid en begrip.

3.Controleer of uw telefoonnummer is 100% beschikbaar is en juist is, voor het bedrijf om contact met u op zodra item aangekomen op je land.

Olie Koeler Voor Ford 1596cc Focus Galaxy S-Max Mondeo IV Fiesta, Kuga Ecosport Doorvoer 1.6 L 7S7G6B856AA 1472891 1778546

1. Aftermarket Koeler Van De Turbineolie

2. Koeling Type: Water Gekoeld

3. Wordt Gebruikt Voor Ford 1.6

4. Alstublieft vergelijken de foto met uw oude, zorgvuldig, vragen, gelieve te voelen vrij om ons te laten weten.

verzonden foto toonde

Wij Verschepen aan Wereldwijd (met Uitzondering van sommige landen en APO/FPO), uw bestelling adres moet worden bevestigd als je schrijft.

Gratis verzending bestelling schip door www.sonproject.nl Standaard Verzending of China Post Aangetekende luchtpost of andere Speciale Lijn Express.

We enige schip bevestigd om de adressen.Uw bestelling adres MOET OVEREENKOMEN met uw verzendadres

Bestellingen binnen 1-4 werkdagen nadat de betaling verificatie

De levertijd is afhankelijk van koerier -, Douane-en Post voor de Verzending van bestemming en andere factoren

Communicatie is de sleutel!!!

Communicatie is de sleutel!!!

Communicatie is de sleutel!!!

Alstublieft vergelijken met uw oude deel en het controleren van het juiste onderdeel voor het kopen.We doen ons best om de items op de lijst met zo veel mogelijk details.Als u niet zeker weet, vraag het ons,als u kocht verkeerde, kan het worden teruggestuurd voor een terugbetaling, maar op uw kosten geretourneerd.Als wij verkeerde onderdelen die niet zoals u besteld heeft, dragen wij de verantwoordelijkheid om het opnieuw te verzenden of terugbetaling.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten, belastingen, niet alleen ons, zelfs de hele wereld, heeft verkoper het hetzelfde beleid

Wij staan achter elk product dat we verkopen, worden alle producten grondig worden onderzocht, voordat aan u te leveren

Wij accepteren e-Mail verzoeken om retourzendingen binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling.Als het item in uw bezit is van meer dan 7 dagen, wordt het beschouwd als gebruikt en zullen we geen terugbetaling of vervanging.

Onze garantie is beperkt tot aansprakelijkheid product en dekt geen andere schade.

De garantie is ongeldig als het product is door nalatigheid is beschadigd als gevolg van verkeerd gebruik of verkeerd geïnstalleerd.

Voor een ruiling of restitutie van het product dient in originele, ongebruikte staat verkeren, zijn de accessoires, een vuil krassen schade,de grootte, het veranderen van een deel van het artikel zullen de kosten voor betaling of weigering van ontvangst.

Wij nemen uw privacy zeer serieus.Wij doen niet verkopen of verhuren uw contact informatie aan een andere marketeers

Als u tevreden bent met ons product en service, gelieve ons een positief terugkoppelen met 5 sterren in test die is heel belangrijk voor ons.We worden zeer op prijs stellen als u laat uw echte gevoel hier.

Als u niet tevreden bent met de artikelen of onze service, neem dan contact met ons op voor het verlaten van enig feedback, we zullen het oplossen van het probleem onmiddellijk, dank u

Gelieve ons Bericht van 9:00 uur.voor 21:00 uur. (GMT+8) van maandag tot en met zaterdag .

Als u vragen hebt, gelieve een bericht in ons en geef ons een kans om u te helpen.Alle berichten worden beantwoord binnen 1 werkdag (m.u.v. feestdagen in China).Als u niet ons antwoord ontvangt, gelieve opnieuw uw bericht en wij antwoorden u zo snel als mogelijk.

Onze excuses voor het late antwoord tijdens de vakantie (inclusief zondag)

Tags: ford transit 2008, ecoboost van ford, ford transit, transit, ford cmax, luchtslang fiesta ecoboost, ford max, camper cover, broek fiesta 2020, micro ford focus c-max.


( 0 Waardering )

Aantal