Carbon Fiber Patroon Auto Deur Spiegel Betrekking achteruitkijkspiegel Voor de VW Golf 7 GTI Mk7 2013 2016 2017 Auto-Styling

€15.92


1、[Hoogwaardige Materialen] Dit paar van de spiegel maskers zijn gemaakt van hoge kwaliteit plastic materiaal zorgen voor maximale sterkte en duurzaamheid voor een langdurig gebruik.U nodig heeft is een praktisch hulpmiddel.

2、[Bescherming spiegel] 100% nieuwe spiegel kap ter bescherming van de spiegel van de schade.

3、Compatibiliteit voor Volkswagen Golf 7. Als een paar, het is het beste alternatief voor de oude spiegel te dekken.

4、[Eenvoudig te installeren] Eenvoudig te installeren, stevig en niet gemakkelijk om af te vallen.Als u een mirror cover, dit is de perfecte keuze!

5、het wordt gebruikt voor Het exterieur.

De parameters van het Product:

Naam van het Product: Geschikt voor golf 7 wijziging speciale Achteruitkijkspiegel cover Carbon fiber decoratie decoratief licht van de strook

Product materiaal: ABS plating

Gebruik van het Product: exterieur decoratie

Product specificaties: speciale auto

De kleur van het Product: carbon fiber patroon

Installatie-effect: de originele auto-versie van de auto die gewijd is aan de originele auto onderdelen 100% naadloos passen!

Installatie-methode: Plak (3M lijm op de achterkant.Moet de temperatuur onder de 15 graden en moet verwarmd worden en geplakt!)

Installatie Opmerkingen:

1. Het oppervlak te reinigen.Het oppervlak moet worden gehouden absoluut schoon en droog zijn.Over het algemeen kan de stof worden geschrobd met 50% alcohol, isopropanol, aceton of tolueen.Het oplosmiddel gereinigd oppervlak moet grondig worden gefilterd.Geplakt kan worden.

2. Het product is geplakt.Voordat het product op wordt geplakt, het product moet worden geplaatst in de gewenste installatie.Na het bevestigen van de positie van het product, verwijder de rode film en plakken.Vermijd contact tussen de vinger en het rubberen oppervlak nadat het product is geplakt.Moet hard ingedrukt om te zorgen voor voldoende contact en het bevochtigen van het rubberen oppervlak.

3. Nadat het apparaat en de onderdelen worden geplakt, is het noodzakelijk om contact met het water en de grote stof binnen 24 uur te bereiken van de beste hechting.

Kies installeren op zonnige dagen.Reinig de plakken positie met detergent voor de installatie en druk op het voor een tijdje.Niet wassen van uw auto binnen de 2 dagen.Als het kouder weer, gebruik een haardroger om te bakken licht te houden van de zachtheid en de viscositeit van de gel.

Tags: golf mk7 r, vw golf 7 achteruitkijkspiegel vouwen, carbon golf 7 achteruitkijkspiegel, spiegel volkswagen, bora spiegel, mk7, vw golf mk7 spiegel achter, golf mk7 achteruitkijkspiegel, spiegel mk7, spiegel vw.


( 0 Waardering )

Aantal