Intel Xeon E3 1240 V2 8M Cache 3.40 GHz SR0P5 LGA1155 CPU Processor

€60.25


Product Beschrijving

Intel Xeon e3-1240 v2 3.4 GHz-LGA1155 8MB Quad-Core CPU Processor SR00N

packag

We maken gebruik van de beste stand van de verpakking, garanderen de beveiliging van het product aan de klanten.

Please don't aarzelen om contact met ons op als u vragen of zorgen vóór of na uw aankoop.Wij zijn geëngageerd aan uw 100% tevredenheid.

Over het algemeen 3 maanden garantie, overklokken verbrand en mechanische installatie niet op de juiste wijze wordt de schade niet te bevatten.We garanderen alleen de perfecte werk.niet garanderen dat de kleur van de nieuwe en de oude verschil!Omdat het onverenigbaar is geen ondersteuning voor een no-show lcd-licht ,veel probleem terugkeren, moet de verkoper betaalt de vracht-Show foto ' s alleen voor uw referentie,om te ontvangen van de soort de overhand !

Terugbetaling(Alleen Exchange)

1.Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u de exchange-items hebt ontvangen.u moet contact opnemen met ons binnen 5 dagen na ontvangst van uw bestelling.En je moet betalen op alle extra verzendkosten en de producten worden bewaard in hun oorspronkelijke status;en moet de seal niet verbroken is.

2.Als u wenst te ruilen van defecte of verkeerd geleverde goederen,neem dan contact met ons 5 dagen na ontvangst van de goederen.

Opmerkingen

1. De koper is verantwoordelijk voor een verzekering van u nodig vindt.

2. De verwerkingstijd voor een specifieke volgorde varieert met het soort product en de voorraad status.Vooral de verwerking van de tijd kan worden 3 tot 15 werkdagen.

Feedback

1.Aangezien uw feedback is zeer belangrijk voor onze business\'s ontwikkeling, zijn wij oprecht nodigen u uit om positieve feedback te geven voor ons op als u tevreden bent met ons product en onze service.Het\'ll neem je 1 minuut.

2.Neem contact met ons op voor het verlaten van een negatieve of neutrale feedback.We zullen met u samenwerken om problemen op te lossen.Dank u!

Tags: intel-processor, x5680, xeon e3-kit, e3 1270 v2, amd ryzen, xeon processor, xeon, AMD, x79, Processor.


( 2 Waardering )

Aantal