1/32 Resin Kits ZBBOY hars soldaat modus van zelf-geassembleerde TD-201913

€7.80


Product Instructie:

1. Onze producten Model zijn alle hars-wit-film-items die u nodig polijsten, montage en kleuren.Ze zijn nog niet af en moet u om te kopen gereedschappen en verf apart

2. Grootte van het Product 1/35 is ongeveer 50 mm in de hoogte, omvang 1/24 is ongeveer 75 mm in de hoogte, omvang 1/18 is ongeveer 90mm

3.Het product is internationaal geaccepteerd hars van hoge kwaliteit met fijne vormgeving in details en matige hardheid.De hars materiaal zelf is niet slijtvast, dus de productie moet voorzichtig zijn.De producten zijn onder andere verpakking dozen en product kaarten.

4. Wanneer u het product ontvangen hebben, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren als u vragen hebt.Houdt u er zeker van als wij zijn niet verantwoordelijk voor uw bestelling en uw problemen op te lossen.

5. Als u tevreden bent met onze producten, geef ons vijf-sterren rating, heel erg bedankt!

6. Instructie Tips: In het geval er sprake is van gebogen deel, u kunt blazen en verwarm het met een föhn totdat het zacht is, dan kan het gemaakt worden in allerlei verschillende vormen.

Verhouding: 1:32

Materiaal: ployresin

Lista de embalagem: 1 stuks soldaat

Tamanho:6,5 cm

Nota: Este produto precisa de pintar por si mesmo

Tags: vrouwen resin figuur 135, 135 model, arm lace, militair soldaat, shikamaru, tamiya model, 1 16 figuur hars, 79mm, eerste hulp kit, schimmel hars.


( 5 Waardering )

Aantal